8.9 /10

checkbox99% beveelt Mannen Armbanden Store aan!

Peter Peperkamp

Odile Happel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Nog niets ontvangen. Ben al in mail contact

Grietje Den Otter

eerst telefonisch contact met u gehad, wat al een plezierig klantvriendelijk gesprek was. Daarna heb ik via de website besteld.

J. Theben terville

Prettig en overzichtelijk

Mirte van der Klei

Goede ervaring!

Claudia Meijnen

Perfect

Maria Matthezing

SterSterSterSterLege ster

Prima site. Het enige wat jammer is is dat er niet veel staat over de maatvoering. Pols van mijn man is 21 cm. Dus de grootste besteld waar bij staat 21,5 - 22 cm. Zit totaal strak om zijn pols. We houden hem wel omdat er blijkbaar geen grotere zijn.

D

Super service

Gertjan Scherphof

SterSterSterSterLege ster

Snelle, correcte levering. Over het product kan ik nog niets zeggen omdat dit een verjaardagscadeau is dat ik nog moet krijgen.

Yvette Meuldijk

Mooie armband, zeer snel geleverd in cadeauverpakking. Schoonzoon is er superblij mee. Fijn dat bij de armband 21 cm het tussen schakeltje verwijderd kon worden om de armband passend te maken. Top !!

Mannen Armbanden Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mannen Armbanden Store heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 december 2018

Mannen Armbanden Store

Armbanden, oorbellen, ringen, kettingen, mooie sieraden en andere mode accessoires koop je bij 't Juffie. We hopen dat je daar blij van wordt en de sieraden met veel plezier zal dragen. Kom naar de winkel of shop online de schitterende sieraden van iXXXi, Biba, Karma, Josh, Kalli, BarongBarong en veel meer. www.t-juffie.nl www.bibastore.nl www.ixxxijewelrystore.nl www.josharmbandenstore.nl www.kallikallistore.nl www.karmajewelrystore.nl www.mannenarmbandenstore.nl

Nieuwe Es 79

4254 AW Sleeuwijk