Particulier
Gebeld op 10februari 2025 over garantie van 2 jaar staat op website.Betreft aankoop 2 GEl accu's aankoop 15-06-2023.Accu's laden niet meer op en vallen gelijk 3 streepjes terug op display scootmobiel SterlingS700,aankoop bedrag destijds €379.95.Nu dezelfde te koop voor €533.00 Toen ik daar opmerking over maakte( dat ze duurder zijn dan andere bedrijven ,(betreft dezelfde accu's),zei verkoper,dat prijs verkeerd stond!! Is nu vandaag hersteld naar €390.00 op de site.Echter garantie van 2 jaar zou fabrieksgarantie zijn! Dus een fout binnen 3 maanden.Ben verder gaan kijken over bij retourzending kapotte aankoop. Factuurnummer ingevuld,daar staat,dat ik nog 123 dagen garantie heb!!!Formulier ingevuld en verzonden.Krijg nu een mail,dat de 2 accu's binnen 14 dagen gebracht mogen worden met een retournummer in Rotterdam.Echter,als blijkt dat product niet defect is,wordenonderzoekskosten in rekening gebracht van €10.In mijn geval €20 ?Ik ben een vrouw van 76 jaar.Altijd goed voor de accu's gezorgd en nooit een diepontlading heeft plaats gehad en de scootmobiel staat altijd in goed geisoleerde garage.Ik ben van mening niet goed geholpen te zijn.Waarom 2 jaar garantie geven,zoals op de website staat en deze niet waar maken. Heb een bekkenfractuur opgelopen en operatie gehad,daarna heup 2 x uit de kom .Kan zelf niet de accu's naar Rotterdam brengen,mag niet autorijden en tillen,alleen met looprekje linkervoet aanstippen.Woon op Schouwen Duiveland.Moet ANWB pechhulp vragen aan huis om de 2 accu's uit descootmobiel te halen.Daarna moet 1 van mijn kinderen uit Rdam de accu's hier ophalen en naar Rdam bij MAPP brengen.Dan weet ik nog niet,hoe ze met de garantie omgaan.Of,dat de klacht toch afgewezen wordt en nog vergoeding voor onderzoek moet betalen.Hoop,dat mijn klacht naar tevredenheid wordt afgewikkeld.bv geld terug krijgen of iets waar ik als consument recht op heb.
- Sterke punten
- Op website is goed te zoeken welk product(accu's) je nodig hebt voor jouw scootmobiel
- Verbeterpunten of tips
- Goede voorlichting geven door telefoon.Blijkt anders te zijn dan ik op de website ben tegen gekomen.Heb nog 123 dagen garantie stond er. Op de prijs op de website was verkeerd vermeld.€€143 meer! Is nu hersteld naar ijn telefonisch contact