9.2 /10

checkbox98% beveelt MAPP aan!

elleke-lunenborg@hotmail.com

Prima bedrijf en een hele goede service Mijn accu's van de scootmobiel deden het slecht na een jaar maar binnen de garantieperiode van 2 jaar Heb gebeld en lze opgestuurd voor onderzoek en binnen een maand geld terug omdat accu's kapot waren

accu scootmobiel

Rene

Perfecte service

Accu

Ucal

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht kwaliteit 3 jaar garantie binnen 7 Maanden accu doet niet, ze beweren dat accu niks mankeert heb het laten tested voor dat ik naar ze toestuur moest ik ook nog 10 euro onderzoekkosten betalen anders krijg ik mijn accu niet terug plus verzendkosten zelf betalen

Start/stop accu varta

Antwoord MAPP

Bedankt voor uw review. De terug ontvangen accu was bij uw meting aan de lege kant, niet heel leeg maar aan de lege kant. We hebben de accu voor u opgeladen en daarna kwam deze goed door verschillende accutesten heen. De accu is weer naar u retour gestuurd zodat u deze weer kunt gebruiken. ^Pieter van MAPP

Ronald Makker

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb besteld en hoor niks, krijg geen reactie

2 takt olie Castrol

Antwoord MAPP

Bedankt voor je review Ronald. Helaas was de olie vanuit Castrol toch niet leverbaar. We hebben je daarover een e-mailtje gestuurd. Uiteraard kan je het aankoopbedrag terug ontvangen of als je liever wilt wachten dan mag dat ook. We horen graag hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. Bedankt! ^Pieter van MAPP

Eelco Bijster

Super snelle levering van het bestelde product, en het allerbeste, voor mij persoonlijk, hergebruikte doos waar de bestelling in kwam, zonder extra plastic, echt helemaal goud!!!!

Shell 0W30 olie

Willem Hoekstra

Prima service en snel

Wynns Petrol Power 7

Edwin

uitstekend

Product of service:
olie , carburateurreiniger , enz....

Yevhenii Shevchuk

Jan Peters

supper snelle levering!

kroon notorolie

Wilmsen Automotive

Goedemiddag e.e.a volgens afspraak keurig op tijd en snel geleverd, klasse dankjewel. Groetjes, Henk, senior.

Slangen klemmen

Tako

Fijn bedrijf met goede site en on point levering

Castrol Edge 5W/40

thuis

Doen wat ze beloven! alles dik in orde

bosch accu S5 A08 AGM Start-Stop accu 70Ah 278x175x190

MAPP verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MAPP heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 31 mei 2017

MAPP

MAPP. Onze slogan 'Goed bezig!' zegt het eigenlijk allemaal. We zijn altijd bezig want stilzitten daar houden we niet van. Of het nu gaat om een nieuwe website, de logistiek of onze klantenservice, het kan altijd beter. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,5. Daar zijn we super trots op en we zijn altijd bezig om dit te verbeteren.

Hongkongstraat 86 - 88

Wynns Petrol Power 7

Edwin

uitstekend

Product of service:
olie , carburateurreiniger , enz....

Yevhenii Shevchuk

Ik heb olie besteld, deze kwam snel aan voor een goede prijs, alles is in orde