Annick

Lekkere wijn, snelle levering, goede service, vaak ook extra fles erbij.

Marjolein

Ik kom altijd graag in de winkel, het is heel fijn dat je ook online kon bestellen zodat ik zelf niet met meer dan 15 flessen hoefde te zeulen. Het advies in de winkel is altijd goed, en er wordt... Ik kom altijd graag in de winkel, het is heel fijn dat je ook online kon bestellen zodat ik zelf niet met meer dan 15 flessen hoefde te zeulen. Het advies in de winkel is altijd goed, en er wordt goed meegedacht als je bijvoorbeeld een wijnspijs-vraag hebt.

Veel bezorgmomenten om te kiezen, snelle levering mogelijk, flessen goed ingepakt, een extra flesje kado om thuis uit te proberen, handgeschreven bedankkaartje, vriendelijke bezorger.

Mario van den Berg

Vriendelijk en deskundig personeel, uitstekende service, ook bezorging aan huis, en mooie selectie van wijnen. Zeer aan te raden!

Goed advies over combineren van wijn met eten. Altijd lekkere wijnen te vinden voor een redelijke prijs.

Emma Hart

Mijn vriend Roger Segers en ik bestellen al langer bij Margaret Wines. Nu was het de eerste keer op mijn naam. Wij vragen ons het volgende af: Roger neemt meestal per mail contact op en spreekt een... Mijn vriend Roger Segers en ik bestellen al langer bij Margaret Wines. Nu was het de eerste keer op mijn naam. Wij vragen ons het volgende af: Roger neemt meestal per mail contact op en spreekt een afleverdatum/-tijdstip af (wanneer het voor jullie handig is). Ik heb nu de opties van de website uitgeprobeerd. Wat is voor jullie gemakkelijker?

Veel sterke punten: goede website: duidelijk en vol informatie, vaak leuke aanbiedingen, goede afleverservice, vriendelijke mensen, en altijd nog een extraatje!

Josie van der Mark

Sympathiek, en heerlijke wijnen

Bezorging met zelf gekozen tijden. Persoonlijke benadering

Gerrit Vos

Grenzeloos enthousiast!

Persoonlijke service, assortiment en kwaliteit

Gerwin Bults

Prima winkel om goeie wijnen te verkrijgen

De site van Margaret wines is zeer informatief en gebruiksvriendelijk. In de winkel is het personeel vriendelijk en behulpzaam

Jos van der Wiel

Aangenaam goede service aardig personeel en leuke wijnen

Snelheid en persoonlijk

Robin Keeris

Zowel online als in de winkel een fijne winkelervaring.

Heerlijke wijnen, gezellige winkel, goed advies en perfecte service. En het handgeschreven kaartje en extra flesje bij een online bestelling zijn een persoonlijk gebaar dat ik erg kan waarderen.

Kees Bouter

Erg goed