Jan van Loon

Goed, snelle levering van grote hoeveelheid van 1 item voor goede prijs

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw positieve beoordeling Jan!
Bedankt voor jouw positieve beoordeling Jan!
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de scherpe prijs. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

L. Schrama

Alles goed geregeld

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling L Schrama!
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling L Schrama!

De Sprienke

Zeer vlotte levering.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!
Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering van jouw pakket. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop.
Met...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company!

Cor Lohmeijer

Snel zeer goed

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Cor!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Marjo Speelgoed. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Cor!

Mirjam Van Deventer

Snelle reactie op mijn mail. Artikel was de helft voordeliger dan bij overige aanbieders! Heldere uitleg, snelle levering.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Mirjam!
Bedankt voor jouw beoordeling op Feedback Company Mirjam!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en de snelle levering. Hopelijk zien we je nog eens terug bij Marjo Speelgoed.

Mandy

Snelle levering van goede mini kubus spelletjes

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw beoordeling!
Wat fijn om te horen. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de mini kubus spelletjes. Veel plezier ermee.
Met vriendelijke...
Bedankt voor jouw beoordeling!

A Koning

Leuke knutseldingetjes

Corrie Nieuwkoop

Snelle, goede levering.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor jouw mooie beoordeling op Feedback Company!
Hopelijk zien we je nog eens terug bij Marjo Speelgoed.

Tonny Hardeman

Snelle levering van de bestelde spullen,binnen 24 uur..TOP!

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je aankoop, en we hopen je snel weer te mogen helpen bij Marjo Speelgoed!

D Langerak

Gewoon goede en nette werkwijze, zonder problemen onze bestelling ontvangen.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je positieve review!
Bedankt voor je positieve review!
Fantastisch om te lezen dat alles soepel en netjes is verlopen. We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij Marjo Speelgoed.