Maylin

Goede bezorging, goede producten

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze bezorging en producten. Wat betreft jouw verbeterpunt, dat gaan we zeker meenemen!

Lars

Snel verzonden, goed verpakt.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en onze zorgvuldige verpakking. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Met...

Mac Heijnders

Reactie Marjo Speelgoed:

Super om te horen, bedankt voor je mooie beoordeling!

Lydia Bontekoe

Snelle correcte levering top

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Natasja Bonanno

Interessant assortiment, snelle levering

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je ons assortiment interessant vindt en dat de levering snel was. Hopelijk mogen we je binnenkort weer helpen!

Mariëtte

Super. Nette snelle levering. Fijn groot assortiment

Reactie Marjo Speelgoed:

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en assortiment. Hopelijk tot de volgende keer!
Klantenservice Marjo...

Henny Kuster

Snel bezorgd, goed speelgoed

Reactie Marjo Speelgoed:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling en veel speelplezier gewenst!

Joyce Hoffies

Super vriendelijk bedrijf! Probleem met DPD perfect voor mij opgelost door alles opnieuw te sturen.

Reactie Marjo Speelgoed:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn, ook als er iets misgaat. Dankjewel voor je vertrouwen, en we staan altijd klaar om... Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn, ook als er iets misgaat. Dankjewel voor je vertrouwen, en we staan altijd klaar om te helpen!

René Brus

Snelle levering, ziet er precies uit zoals bedoeld.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product helemaal naar verwachting is. Veel plezier ermee, en we zien je graag terug bij Marjo... Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product helemaal naar verwachting is. Veel plezier ermee, en we zien je graag terug bij Marjo Speelgoed.

Ferdi Janssen-bakker

Marjo bezorgt altijd razendsnel en verpakt de spullen goed.

Reactie Marjo Speelgoed:

Bedankt voor de mooie beoordeling! We doen ons best om elke bestelling snel en veilig bij je thuis te bezorgd te krijgen. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!