A Lekkerkerker
Snelle levering, leuke produkten, goede service
Niet te vrede over de af levering. Het zo S.middag bezorgt worden ! Maar ze waren s, morgens al geweest.
Goed contact snelle levering
Ik had witte schortjes besteld om met textielstift te versieren voor partijtje van mijn dochter. Ik had voor de bestelling al gemaild of het geschikt was voor dit doel, dat was het. De schortjes bleken wat dun en grof geweven, per mail gevraagd of het echt wel geschikt was en kreeg steeds netjes antwoord. Mocht bij twijfel de schortjes zelfs kosteloos retour sturen. Super vriendelijk en uiteindelijk schortjes gebruikt, waren echt prima en meiden vonden het super leuk.
Ik kon snel vinden wat ik nodig had. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Snelle levering.
Goed ervaring. Goed producten
Wat ik vreemd vond, was dat de prikpennen prima in een dikke envelop verstuurd hadden kunnen worden. Dat had heel wat verzendkosten gescheeld.
My package came quickly and everything was as it should be.
Prima, snel bezorgd
Snelle levering en precies zoals op de foto’s !
Snelle levering, meer dan redelijke prijzen. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.
Uitstekende website
Scherpe prijs, snelle verzending. Niet helemaal op de hoogte van voorwaarden betalingsverkeer doordat ze extra kosten rekenen bij betaling met creditcard.
Marjo Speelgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed contact snelle levering
Goed ervaring. Goed producten
My package came quickly and everything was as it should be.
Prima, snel bezorgd
Snelle levering en precies zoals op de foto’s !
Uitstekende website
Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt: