Rorien Korsten
Top!
Bij jullie terecht gekomen via een zoekmachine (google). Gevonden wat we zochten. Makkelijk te bestellen on-line en een correcte levering van het product
Duidelijke website met volop keus in speelgoed
Toppers en snelle levering
De instrumenten werden snel geleverd. Toen bleek dat er eentje niet geheel overeenkwam met de afbeelding op de website, was er een fijne en snelle oplossing
Jammer dat de liedjes etc niet Nederlandstalig zijn. Als ik dat had geweten had ik het niet besteld.
Goede bezorging, goede producten
Snel verzonden, goed verpakt.
Snelle correcte levering top
interessant assortiment, snelle levering
Super. Nette snelle levering. Fijn groot assortiment
Super vriendelijk bedrijf! Probleem met DPD perfect voor mij opgelost door alles opnieuw te sturen.
Marjo bezorgt altijd razendsnel en verpakt de spullen goed.
Vanaf het moment van bestellen ben ik keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Mijn vertrouwen was terecht.
Snelle verzending, goed product.
Marjo Speelgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke website met volop keus in speelgoed
Toppers en snelle levering
Goede bezorging, goede producten
Snel verzonden, goed verpakt.
Snelle correcte levering top
interessant assortiment, snelle levering
Super. Nette snelle levering. Fijn groot assortiment
Marjo bezorgt altijd razendsnel en verpakt de spullen goed.
Snelle verzending, goed product.
Marjo Speelgoed heeft de volgende resultaten bereikt: