De opleiding heeft een werkelijke studielast van minimaal 8 uur per week als je je lessen goed wilt voorbereiden. De docenten waren kundig en gemotiveerd en zeer behulpzaam en nemen voldoende tijd... De opleiding heeft een werkelijke studielast van minimaal 8 uur per week als je je lessen goed wilt voorbereiden. De docenten waren kundig en gemotiveerd en zeer behulpzaam en nemen voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. Het is goed om te horen dat je de docenten als kundig, gemotiveerd en behulpzaam hebt ervaren, en dat ze voldoende tijd namen om vragen te beantwoorden. We begrijpen... Hartelijk dank voor je feedback. Het is goed om te horen dat je de docenten als kundig, gemotiveerd en behulpzaam hebt ervaren, en dat ze voldoende tijd namen om vragen te beantwoorden. We begrijpen dat de werkelijke studielast van minimaal 8 uur per week een uitdaging kan zijn om de lessen goed voor te bereiden.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je eindoordeel van 6/10.

Janine

Het ging niet door en dat werd om 9.50 gemaild terwijl de cursus om 9.30 begon.

Beste Janine,
Beste Janine,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen dat de cursus niet doorging en dat je pas om 9.50 uur hierover geïnformeerd werd, terwijl de cursus om 9.30 uur zou beginnen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en absoluut niet de ervaring die we willen bieden.
We zullen dit incident intern bespreken om ervoor te zorgen dat communicatie in de toekomst tijdig en duidelijk verloopt, zodat dergelijke situaties voorkomen kunnen worden.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.

Jesper

Sterke inhoudelijke opleiding. Alleen jammer dat deze volledig digitaal heeft plaatsgevonden i.p.v. fysiek op locatie.

Beste Jesper,
Beste Jesper,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je de opleiding inhoudelijk sterk vond. We begrijpen dat je het jammer vond dat de opleiding volledig digitaal plaatsvond in plaats van fysiek op locatie. Helaas heeft dit te maken met het aantal aanmeldingen. Omdat we toch willen dat onze studenten zich blijven ontwikkelen, hebben we ervoor gekozen om de opleiding virtueel door te laten gaan.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je mooie eindoordeel van 8/10.

Saskia

Heel fijne docenten! Veel geleerd van mensen die met veel ervaring, kennis en overtuiging de lessen gegeven hebben.
Alleen de locatie in Bunnik was extreem slecht bereikbaar met het openbaar...
Alleen de locatie in Bunnik was extreem slecht bereikbaar met het openbaar vervoer.

Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt geleerd van onze docenten en dat hun ervaring, kennis en overtuiging de lessen zo waardevol hebben gemaakt.
We begrijpen dat de bereikbaarheid van de locatie in Bunnik met het openbaar vervoer een probleem was. We zullen dit zeker meenemen in onze evaluatie om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
We waarderen je mooie eindoordeel van 10/10 en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.
Markus Verbeek Praehep

Je leert de praktijk kennen en de theorie die erbij hoort. Realistiche voorbeelden waar je echt van leert.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je de praktijk en de bijbehorende theorie goed hebt kunnen leren kennen. We zijn blij dat de realistische voorbeelden je... Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je de praktijk en de bijbehorende theorie goed hebt kunnen leren kennen. We zijn blij dat de realistische voorbeelden je echt hebben geholpen om te leren.
Markus Verbeek Praehep

Het is gewoon jammer dat deze training niet fysiek werd gegeven.
Dat heeft toch echt mijn voorkeur.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat je de voorkeur geeft aan fysieke trainingen en dat het jammer is dat deze training niet fysiek werd gegeven. Helaas heeft dit te maken met het... Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat je de voorkeur geeft aan fysieke trainingen en dat het jammer is dat deze training niet fysiek werd gegeven. Helaas heeft dit te maken met het aantal aanmeldingen. Omdat we toch willen dat onze studenten zich blijven ontwikkelen, hebben we ervoor gekozen om de training digitaal door te laten gaan.

Dennis

I.v.m. gebrek aan animo geen les op locatie gehad, maar in de Virtual Classroom. Dit is enorm bevallen. Het is een leuke en interactieve leeromgeving met een goede docente. Veel lesstof kom je tegen... I.v.m. gebrek aan animo geen les op locatie gehad, maar in de Virtual Classroom. Dit is enorm bevallen. Het is een leuke en interactieve leeromgeving met een goede docente. Veel lesstof kom je tegen in je werkorganisatie, wat het begrip van de financiële structuur binnen de organisatie vergroot.
Enorme tegenvaller was de kwaliteit van de leerboeken. Deze stonden vol met fouten. Voor een leerling zijn de leerboeken één van de grootste steunpilaren. Hierdoor is het essentieel dat deze correct zijn.

Beste Dennis,
Beste Dennis,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Het is fijn om te horen dat de Virtual Classroom je goed is bevallen en dat je de leeromgeving als leuk en interactief hebt ervaren. We zijn blij dat de lesstof relevant was voor je werkorganisatie en je begrip van de financiële structuur heeft vergroot.
Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de leerboeken een tegenvaller was en dat deze vol fouten stonden. We begrijpen hoe belangrijk correcte leerboeken zijn voor je studie en zullen dit zeker intern bespreken om de kwaliteit van ons lesmateriaal te verbeteren.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je eindoordeel van 6/10.
Markus Verbeek Praehep

Vier dagen met een docent op locatie is erg weinig ten opzichte van de lesstof die je moet beheersen. In principe moet je nog 6-8 uur per week besteden aan thuisstudie om echt alles kunnen leren... Vier dagen met een docent op locatie is erg weinig ten opzichte van de lesstof die je moet beheersen. In principe moet je nog 6-8 uur per week besteden aan thuisstudie om echt alles kunnen leren en voorbeelden oefenen. Het is jammer dat dit niet wordt gemeld. Verder was de locatie en docent prima.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat vier dagen met een docent op locatie weinig kan zijn in verhouding tot de hoeveelheid lesstof die je moet beheersen. Het is inderdaad belangrijk om... Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat vier dagen met een docent op locatie weinig kan zijn in verhouding tot de hoeveelheid lesstof die je moet beheersen. Het is inderdaad belangrijk om te weten dat er nog 6-8 uur per week aan thuisstudie nodig is om alles goed te kunnen leren en oefenen. We zullen dit in de toekomst duidelijker communiceren.
Het is fijn om te horen dat je tevreden was over de locatie en de docent. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van onze studenten.
Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.

Saskia

Voor mij was de inleiding Boekhouden voor MBA een herhaling van de PDB en gekozen om mijn kennis af te stoffen nadat ik deze enige tijd niet echt gebruikt heb. Tijdens de zelfstudie en de lessen... Voor mij was de inleiding Boekhouden voor MBA een herhaling van de PDB en gekozen om mijn kennis af te stoffen nadat ik deze enige tijd niet echt gebruikt heb. Tijdens de zelfstudie en de lessen werd alles weer duidelijk. Ook de docent was erg motiverend en betrok iedereen bij de lessen. Legde helder uit en wist je mee te nemen.

Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat de inleiding Boekhouden voor MBA een goede herhaling was van je PDB en dat je je kennis weer hebt kunnen opfrissen. We zijn blij dat de zelfstudie en lessen alles weer duidelijk maakten voor je.
Het is ook geweldig om te horen dat de docent motiverend was, iedereen bij de lessen betrok en helder uitlegde. We waarderen je mooie eindoordeel van 9/10 en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.

Christa

Een training waardoor je weer up to date bent. Een perfecte keuze!

Beste Christa,
Beste Christa,
Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je de training als een perfecte keuze hebt ervaren en dat je je weer helemaal up-to-date voelt. We zijn blij dat je zo tevreden bent en waarderen je mooie eindoordeel van 10/10.
We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.