Leuke en enthousiaste docent met veel kennis van zaken. Ik heb de les met bijzondere aandacht gevolgd. Jammer dat er geen tijd overbleef voor bitcoin en block chain.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed te horen dat je tevreden bent over de docent! We kunnen ons voorstellen dat het jammer is dat er geen tijd overbleef voor deze onderwerpen. We hopen dat je desondanks veel hebt opgestoken van... Goed te horen dat je tevreden bent over de docent! We kunnen ons voorstellen dat het jammer is dat er geen tijd overbleef voor deze onderwerpen. We hopen dat je desondanks veel hebt opgestoken van de training. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Hester

Lesmateriaal is veel om naast het werk te kunnen doen. Daardoor is de impact op privé groot.
Materiaal is wel nuttig.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Hester! We nemen deze feedback met ons mee. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

Leerzaam en sluit goed aan op de praktijk.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de training als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Ricardo

Geweldige docent en goede voorzieningen. Lunch, parkeergelegenheid en overige voorzieningen zijn goed geregeld.
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en ik heb erg veel geleerd. Mijn...
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en ik heb erg veel geleerd. Mijn complimenten!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding en de voorzieningen, Ricardo! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

Het was al weer een tijdje geleden dat ik een cursus op dit gebied had gevolgd. het sloot aan bij mijn verwachtingen en ben weer goed up-to-date.

Coby

Duidelijke cursus met voldoende lesmateriaal waarbij alles goed duidelijk gemaakt is door de docent, alsmede aangevuld door docent met voorbeeldmateriaal.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat goed te horen, Coby! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Lisette

Fijne en interactieve online lessen, waarin de stof duidelijk werd uitgelegd met soms ook voorbeelden vanuit de praktijk.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn te lezen, Lisette! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Derk

Ik vind het tegelijkertijd starten van twee modules en in korte tijd honderden pagina's in de studieboeken lezen teveel. De boeken in de serie wegwijs vind ik moeilijk te lezen, zijn daar geen... Ik vind het tegelijkertijd starten van twee modules en in korte tijd honderden pagina's in de studieboeken lezen teveel. De boeken in de serie wegwijs vind ik moeilijk te lezen, zijn daar geen andere boeken voor? Voor het overige ben ik tevreden over de opleiding.

Jaimy

Docent deed het perfect! Zeer interactief en wist me goed bij de les te houden ondanks dat het een online les in de avond betrof. Wist de theorie goed uit te leggen en ook te vertalen naar een... Docent deed het perfect! Zeer interactief en wist me goed bij de les te houden ondanks dat het een online les in de avond betrof. Wist de theorie goed uit te leggen en ook te vertalen naar een begrip die goed te onthouden is. Veel geduld, legt iets wel 4x uit als dat nodig is. Echt alleen maar lof!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Jaimy! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

Prettige docent, spreekt rustig, neemt de tijd en zorgt voor interactie.
Lesmateriaal voor voorbereiding had wel iets eerder beschikbaar mogen komen

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is een mooi compliment voor onze docent! Bedankt voor het delen van je feedback betreffende het lesmateriaal. We zullen dit meenemen!