Annet
Leerzame opleiding die je gelijk in de praktijk kan toepassen. Tijdens de lessen was er veel interactie en ruimte voor vragen. De docenten beschikken over veel ervaring en leveren een waardevolle bijdrage aan de lessen.
Interessante opleiding, heel goed om te volgen als je salarisadministrateur bent. Fijne locatie voor lesdagen en examen.
De inhoud van het lesprogramma was goed. Veel gelijk toe te passen informatie. Erg jammer was dat er geen fysieke lessen waren en alleen online voor mij beschikbaar was. Bij 2 modules (loonheffingen en arbeidsrecht & sociale zekerheid) vond ik de lessen niet heel sterk en ook niet interactief. Hierdoor toch veel zelf moeten uitvogelen. De module Personeel en Organisatie was erg leuk, veel interactie. Leuke quizzen tussendoor om te kijken of de lesstof bleef hangen. Jammer dat de andere 2 modules hier niet ook wat meer in deden.
Interactieve lessen, waarbij veel diverse casussen aan de orde kwamen. Verder veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Qua locatie wel jammer omtrent het betaald parkeren sinds kort.
Ontzettend fijne lessen gehad. Tempo als zeer ervaren waarbij de nadruk lag het leggen van een goede basiskennis,
Lesmateriaal kreeg ik keurig op tijd thuisgestuurd. Het overige materiaal kregen we digitaal toegestuurd via een bericht in Econnect. De virtuele classroom werkte uitstekend. Je kon soms mooi in groepjes werken en discussiëren. Bij arbeidsrecht en sociale zekerheid hadden we een andere docent dan bij Loonheffingen. Beide docenten hielden zich niet aan de planning en stof zoals op Econnect stond. Beide docenten deden het op hun eigen manier en volgorde. Toch was de uitleg altijd helder en er was meer dan genoeg ruimte voor vragen. Ik denk dat ik volgende keer wel weer voor de virtual classroom zou kiezen.
De studie is erg interessant, en een mooie opstap wanneer je een MBO niveau 4 opleiding gedaan hebt. In korte tijd krijg je les op HBO niveau, en na 1,5 of 2 jaar heb je een volwaardige HBO diploma op zak. Door deze studie ben ik veel beter gaan nadenken over de betekenis van de cijfers waarmee ik werk. Het is een pittige opleiding, vooral als je een 40-urige werkweek hebt en daarnaast nog veel doet in je vrije tijd. Maar als je er echt voor gaat, dan lukt je dit!
Ik vond de opleiding goed maar op 1 dag 4 hoofdstukken behandelen vind ik te veel. Ik heb besloten om het examen 3 maanden later te maken omdat ik ook een fulltime baan heb. Ik heb een schema opgesteld om alle hoofdstukken te bestuderen en proefexamens te maken.
Het was een leerzame training. De docent die de training gaf is één van de beste docenten die heb gehad.
Aangeboden leerstof in boeken en online omgeving erg gebruiksvriendelijk en duidelijk. Leraar gaf op een goede en leuke manier uitleg over de stof. 4 lesdagen is misschien wel wat weinig, niet alle onderwerpen konden ruim besproken worden en veel thuisstudie uren.
Een zeer handige opleiding! De leerstof en oefenopgaven zijn praktisch en goed te volgen. Als je echter geen basiskennis hebt van finance of bedrijfseconomie, is het aan te raden hier extra aandacht aan te besteden. De lessen op locatie gaan vrij snel; je behandelt in één dag 2 tot 4 hoofdstukken. Daarom is het belangrijk om ook in je eigen tijd de opdrachten te oefenen. De docenten zijn deskundig en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt. Ik raad deze opleiding zeker aan!
Prima opleiding. Had me verheugd op een classicale samenzijn op locatie. Gezien geringe aantal aanmeldingen en geografische spreiding helaas niet mogelijk. Vandaar uitgewekene naar virtual classroom (VC). Communicatie over gebruik van VC mag sneller en duidelijker wat mij betreft
Goede inhoud. En materiaal. En docent. Sloot wel iets minder aan dan verwacht, maar dat was niet heel erg. Ook door medecursisten veel inzicht gekregen over andere instellingen. Plek van dag 2 (BCN) perfect, naast het station. Algemeen: heel jammer dat het aantal live trainingen afneemt. Daardoor ver reizen. Minder opties om dag 1 (problemen met NS) in te halen.
We hebben een duidelijk beeld gekregen (met name) wat wij onze medewerkers kunnen vertellen over het verschil tussen het oude en het nieuwe pensioenstelsel. Zeer leerzaam.
Ik vond het wel jammer na diverse afzeggingen dat het on-line gegeven werd en niet klassikaal dan mis je toch de interactie
Markus Verbeek Praehep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Markus Verbeek Praehep heeft de volgende resultaten bereikt:
Markus Verbeek Praehep heeft de volgende resultaten bereikt: