9 /10

checkbox0% beveelt Marsman Maatwerk aan!

G.T. van der Burg.

SterSterSterHalve sterLege ster

Marsman heeft bij mij rits screen zonneschermen geplaatst en daar ben ik heel tevreden over. Jammer dat de levertijd met 2 maanden is vertraagd zonder dat mee te delen.

Sobani

Marsman heeft bij ons rolluiken en kasten in huis geplaatst. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de service. Afspraken werden ook goed nagekomen. Al met al een uitstekende ervaring.

Holstein

Vriendelijk en snelle service

Boxsem

Prima verkoper en goed advies

Admiraal

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit die door Marsman wordt geleverd. Daarbij wordt gewerkt met zeer deskundig en vriendelijk personeel/

Aan huis

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van het personeel dat bij mij het zonnescherm heeft geplaatst. Hele vriendelijke mannen niets dan lof. Lydia van Santen

Peter

Vandaag mijn zwevend tv/dressoir gekregen en bevestigd door Marman, zeer blij mee. Vriendelijke medewerkers.

Marian van Dijk

Vandaag gangkast en zonnescherm geplaats. Het is echt prachtig geworden! Erwin dankjewel voor het meedenken en adviezen. Marcel en Leon, dankjewel voor het vakkundige plaatsen.

G. van der Voort

Yvonne Eijgendaal

Super fijn Bedrijf met vakmensen, eerlijk, deskundig, doen wat ze beloven!

arnold van gelder in delft

Hallo het zijn vriendelijke mensen en Heel goed werk geleverd snel en zorgzaam wilde als nog stofzuigen met deze hitte 30+ dat heb ik zelf gedaan. Ėėn aan rader voor iedereen die een zonnescherm wil super goed bedrijf ėėn 10 plus.

Rob Houwer

Zowel eerder zonnewering als op maat gemaakte kast voor keuken laten maken en plaatsen. Erg tevreden met gehele proces en met het eindresultaat.

André Bolhuis

Zeer vriendelijke en meedenkend personeel Oplossingsgericht, netjes en vriendelijke monteurs.

John Rodenburg

Goed geholpen in de winkel en thuis met opmeten

Oevering instructie

Nwt werk en goede sevice

Marsman Maatwerk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Marsman Maatwerk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Marsman Maatwerk

Krijgt u een nieuw huis of wilt u uw bestaande woning veranderen? Grote kans dat u opzoek gaat naar zonwering, een nieuwe kast of vloer? Marsman Maatwerk heeft de belangrijkste categorieën onder een dak en produceert op maat gemaakte producten voor een aantrekkelijke prijs. Wij helpen bij het creëren van uw thuis.

Lierweg 105

Peter

Marian van Dijk

G. van der Voort

Yvonne Eijgendaal

Super fijn Bedrijf met vakmensen, eerlijk, deskundig, doen wat ze beloven!

arnold van gelder in delft

Rob Houwer