Jimmy Hendrickx
- Snelle levering en juist
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Je wordt hier vriendelijk geholpen en te woord gestaan
Heel positief, heel prettig.
Ik heb Martens tweewielers gevonden via Google omdat een schroef met bout zocht voor mijn Koga E-lement. De klantenservice van Martens die ik gebeld heb om bestelgegevens te vragen hebben me zeer goed geholpen en de persoon die me geholpen heeft, heeft zelfs geprobeerd een goedkoper en sneller alternatief te vinden. Bij een schroefje van een paar euro vind ik dat een TOP SERVICE!
Goed product
Perfect
Als enige een product dat ik zocht op voorraad en binnen hele korte tijd binnen . Ja, dat is dus gewoon top! Wat kun je anders doen dan beoordelen met 5 sterren?
Goede snelle levering
Martens geeft (telefonisch) goed advies en levert correct uit.
Prima prijs, en een van de weinige in Nederland die het gezochte product hebben
Bestelling geplaatst, bestelling geleverd. Top!
Goede uitleg, nette levering
Prima kabeltje van Bosch. Waarom het zo kort moet zijn is mij niet duidelijk. Het werkt dat is het belangrijkste.
te veel verzendkosten voor 2 rubber dopjes
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers
Sportpromenade 5
4715 SM Rucphen
Je wordt hier vriendelijk geholpen en te woord gestaan
Heel positief, heel prettig.
Goed product
Perfect
Goede snelle levering
Martens geeft (telefonisch) goed advies en levert correct uit.
Prima prijs, en een van de weinige in Nederland die het gezochte product hebben
Bestelling geplaatst, bestelling geleverd. Top!
Goede uitleg, nette levering
te veel verzendkosten voor 2 rubber dopjes