M.Keulstra
- Levering
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Prima prijs, en een van de weinige in Nederland die het gezochte product hebben
Bestelling geplaatst, bestelling geleverd. Top!
Goede uitleg, nette levering
Prima kabeltje van Bosch. Waarom het zo kort moet zijn is mij niet duidelijk. Het werkt dat is het belangrijkste.
te veel verzendkosten voor 2 rubber dopjes
Voorspatbord van een oude koga besteld, na goed online advies een goed passend exemplaar ontvangen en gemonteerd, ben zeer tevreden.
prima service nadat onze fietsbel beschadigd was.
Zeer goede ervaring ik ga vaker hier bestelen.
Twee hele mooie fietstassen besteld. Ze zijn practisch en passen perfect bij mijn fiets.
Zadelstang klem
Overschoenen gekocht, maat 49-51. Die grote maat is heel moeilijk te krijgen en bovendien is de maatvoering vaak niet goed. Martens heeft ze wel, ze passen goed en zijn relatief goedkoop, dus zeer tevreden.
Prima geholpem, expertise aanwezig
Prima service , snel geregeld
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Martens Tweewielers
Sportpromenade 5
4715 SM Rucphen
Prima prijs, en een van de weinige in Nederland die het gezochte product hebben
Bestelling geplaatst, bestelling geleverd. Top!
Goede uitleg, nette levering
te veel verzendkosten voor 2 rubber dopjes
prima service nadat onze fietsbel beschadigd was.
Zeer goede ervaring ik ga vaker hier bestelen.
Zadelstang klem
Prima geholpem, expertise aanwezig