JS
- technische kennis
Prima service , snel geregeld
Op voorraad en Snelle levering
Top
Deze winkel heeft een goede internetsite, kan eenvoudig de juiste onderdelen vinden.
Eerlijk, hulpvaardig en deskundig
Prima tweewielerwinkel
kettingbescherming
Prime onderdelen MTB
Uitstekende service
Super en professioneel advies Met grote dank aan Stijn!
Zeer positief, snelle levering
Snel en duidelijk antwoord
Duidelijke communicatie en vriendelijk
Ik heb een prachtige elektrische fiets gekocht en ben hier heel erg blij mee. De foto’s op de site zijn duidelijk en mooi, het was precies de fiets die ik zocht en na wat vragen te hebben gesteld kreeg ik vlot een leuk en duidelijk antwoord en toen heb ik de fiets besteld. Hij heb hem vervolgens twee dagen later gekregen en ben er erg blij mee. Prima partij, vriendelijk, duidelijk en snel in het bezorgen!
Martens Tweewielers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Martens Tweewielers heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima tweewielerwinkel
kettingbescherming
Prime onderdelen MTB
Uitstekende service
Super en professioneel advies Met grote dank aan Stijn!
Zeer positief, snelle levering
Snel en duidelijk antwoord