8.9ย /10

checkbox97% beveelt MaskersenPruiken.nl aan!

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn bestelling kwam maar niet , ondanks dat ik al een mail had gekregen dat hij onderweg zou zijn. Pakje zou zoekgeraakt zijn. Na wat contact via de mail is alles goed gekomen en heb ik vandaag de pruik alsnog ontvangen. Pruik voldoet volledig aan de verwachtingen.

Een prettig contact met het bedrijf toen het eea verkeerd liep. De pruik is van prima kwaliteit voor zijn geld
Ik weet niet of het zoekraken van mijn pakje een probleem van het bedrijf is of van het verzendbedrijf.
Barokpruik

anonymous

perfecte service...met een persoonlijke noot !

service ,nadat bleek dat pakje bij de transporteur was achtergebleven
divers

anonymous

Top service. Snel, alles in orde zoals besteld, persoonlijke handgeschreven boodschap bij de bestelling is echt een pluspunt en onderscheid jullie van het groothandelsgevoel! Well done ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Alles was duidelijk. Eventueel de Nederlandse uitleg van de producten nog voorzien op de producten. Maar dat is al muggenzifterij ...
Goede kwaliteit, zeer correct en stipt!
2 baarden, 1 pruik, 1 vals gebid

anonymous

Prachtige pruik (Fever collectie) ontvangen met een persoonlijk kaartje en bedankje voor mijn geduld vanwege een iets latere levering.

Via de mail werd ik slecht op de hoogte gehouden van mijn bestelling, maar volgens mij was dat een foutje en is dit normaal gesproken dik in orde.
Fever pruik - Khloe donkerblond

SterSterSterSterLege ster

Communicatie kan beter! Als je telkens naar Nederland moet telefoneren, is het beter dat ze hun mails opvolgen en beantwoorden.

Mooie website. Goede hulp.
Op website schrijven hoe men een baardstel, snor aanbrengt. Misschien een filmpje!

anonymous

Goed product, komt overeen met beschrijving op de site, en snelle levering, helemaal tevreden!

Goede communicatie over status van het product.
Elfenoren

goede kwaliteit van het product en snelle levering

snor

anonymous

Prima ontvangen Leuk dat handgeschreven kaartje!

Latex oren

Kim Meijboom

Zeer fijn.

Nee, ga zo door ;)
Ik werd gebeld betreffende mijn order omdat een item niet meer op voorraad was. Ik kreeg genoeg alternatieven geboden.
Latex varkenssnuit, lenzen, wimpers, wimperlijm en mastix

anonymous

Super snelle er correcte levering. Aardig kaartje erbij.

Fever pruik

communicatie
baard, snor, lijm, kwast

SterSterSterLege sterLege ster

Prima!

Wordt goed op de hoogte gehouden over proces !
Bestelde product week best wel erg af van de afbeelding op de site. Levering duurde LANGER als vooraf aangegeven

P Van Eijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb al gereageerd dat het geleverde masker niet het masker is dat ik besteld had. Maar ik heb nog geen reactie gekregen en vind t vreemd dat jullie wel om feedback vragen.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas een slechte ervaring! Producten te laat geleverd en onvolledig. Ook zit ik nog steeds op de factuur te wachten.

Communicatie naar de klant!
NVT
Snorren

MaskersenPruiken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MaskersenPruiken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 februari 2013

MaskersenPruiken.nl

Maskers & Pruiken de online winkel voor thema en theater accessoires die je kostuum afmaken. Natuurlijk verkopen we Masker en pruiken maar ook special FX schmink, hoge kwaliteit snorren en baarden en latex applicaties. Zie www.maskersenpruiken.nl voor al onze producten.

Herenweg 2A

8023 DA Zwolle

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

SterSterSterHalve sterLege ster

Barokpruik

anonymous

perfecte service...met een persoonlijke noot !

service ,nadat bleek dat pakje bij de transporteur was achtergebleven
divers

anonymous

Goede kwaliteit, zeer correct en stipt!
2 baarden, 1 pruik, 1 vals gebid

Fever pruik - Khloe donkerblond

SterSterSterSterLege ster

Mooie website. Goede hulp.

anonymous

Goede communicatie over status van het product.
Elfenoren

goede kwaliteit van het product en snelle levering

snor

anonymous

Prima ontvangen Leuk dat handgeschreven kaartje!

Latex oren

Kim Meijboom

Zeer fijn.

Nee, ga zo door ;)
Latex varkenssnuit, lenzen, wimpers, wimperlijm en mastix

anonymous

Super snelle er correcte levering. Aardig kaartje erbij.

Fever pruik

communicatie
baard, snor, lijm, kwast

SterSterSterLege sterLege ster

Prima!

Wordt goed op de hoogte gehouden over proces !

P Van Eijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Communicatie naar de klant!
NVT
Snorren