Matchu

Martijn van Lanen

Snelle levering van mooie& degelijke fitness-hoepel

(Fitness)hoepel

Sabrina Radermacher

Ik ben heel erg tevreden. Heel snelle levering, top prijs.

Hula hoop 10ker

Kris

Snelle bezorging, goede prijzen, fijne producten

Wat heb je besteld?

Hoepel, fatburners en een meetlint

Mario Postma

Wel even oefenen...niet gemakkelijk en veel blauwe plekken.
Maar we zetten door...?

Hoepel

H Post

hoolahoep

Kari Van Zwol

Snelle levering, goede serves

Weerstandbanden

Liesbeth

Gezonde workout, heerlijk begin van de dag.

Mini-trampoline

Sophie

Helemaal blij met jullie service, snelle afhandeling. Top

Hoelahoep

Birnur Karaca

Geen goede ervaring. Ik heb een iets besteld, maar had het als cadeau ook gekregen. Ik wilde het terugsturen, maar moest ineens retourneringskosten betalen terwijl ik al een keer kosten heb betaald.... Geen goede ervaring. Ik heb een iets besteld, maar had het als cadeau ook gekregen. Ik wilde het terugsturen, maar moest ineens retourneringskosten betalen terwijl ik al een keer kosten heb betaald. Uiteindelijk hebben ze precies gekregen wat ze willen en stuur ik het niet terug, omdat het me onder aan de streep alleen maar geld kost. Ik adviseer ieder dan ook eerst te kijken naar de voorwaarden, alvorens je iets besteld, want de klantenservice wil hier ook niet aan meewerken.

Hoelahoop

Reactie Matchu:

Hoi Birnur,
Hoi Birnur,
Bedankt voor je review en vervelend dat je onze service zo negatief ervaren hebt. Wij bieden inderdaad geen gratis retournering aan, maar we maken hier ook geen geheim van. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, mede door de knop "retourneren" die in de header op onze desktop site en in het mobiele menu getoond wordt.
Ik hoop dat je begrijpt dat het voor ons lastig is om én superscherpe prijzen én goedkope verzending met PostNL en óók nog gratis retournering aan te bieden.
Indien je het pakket geretourneerd had, hadden wij uiteraard wel de verzendkosten die bij aankoop betaald zijn terug gestort. Wij betalen namelijk altijd het gehele aankoopbedrag terug. Als wij zelf iets fout gedaan hebben of als er iets mis is met het product, zullen we altijd voor een nette afhandeling zorgen en hoef je niks te betalen.
Dat gezegd hebbende, hoop ik dat je alsnog een goede toepassing kunt vinden voor het artikel dat je gekregen hebt en wensen we je een ontzettend fijne dag toe.
Team Matchu Sports

Sara Bruins Slot