E. Admiraal

Stevige hoes voor matras

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Er is veel keus tussen de verschillende maten die je kan bestellen. Binnen no time is de matrashoes ook in huis, snelle levering. Mooi afgewerkte hoes van stevig materiaal. Voldoet helemaal aan de... Er is veel keus tussen de verschillende maten die je kan bestellen. Binnen no time is de matrashoes ook in huis, snelle levering. Mooi afgewerkte hoes van stevig materiaal. Voldoet helemaal aan de verwachting!

Henrietta oud

Hoeslaken

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

snelle levering en mooie kwaiteit

RW

Maatvoering

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

in de beschrijving staat "rekbaar" en ook geschikt voor 50x70 cm, daardoor ging ik er van uit dat het zou passen. Helaas niet dus, veel te groot. Voor mij een miskoop en op een gestuurde email nog... in de beschrijving staat "rekbaar" en ook geschikt voor 50x70 cm, daardoor ging ik er van uit dat het zou passen. Helaas niet dus, veel te groot. Voor mij een miskoop en op een gestuurde email nog geen reactie ontvangen.

Reactie Matrassen.nl:

Het is jammer om te horen dat je niet blij bent met je product. Echter dat je van ons geen reactie hebt gekregen, dat klopt niet. Wij hebben geen e-mail of ticket van je ontvangen. We hebben naar... Het is jammer om te horen dat je niet blij bent met je product. Echter dat je van ons geen reactie hebt gekregen, dat klopt niet. Wij hebben geen e-mail of ticket van je ontvangen. We hebben naar aanleiding van dit bericht bij de Feedback Company gekeken om welk product gaat. En vervolgens je verschillende keren geprobeerd te bellen, helaas zonder succes. Ik zou zeggen bel ons even, dan komen we er zeker uit!

Fast shipping

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

great product, fast shipping, highly recommended

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik had later nog een wijziging en dit werd na een telefoontje direct goed opgepakt. Levering was ook vlot.

Martin Kramer

Top

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Na een fijne overnachting in een hotel wilde ik ook deze kussens graag hebben. Dit bedrijf was een van de weinige die deze kussens ook aan particulieren verkoopt. En voor een hele nette prijs. Na een fijne overnachting in een hotel wilde ik ook deze kussens graag hebben. Dit bedrijf was een van de weinige die deze kussens ook aan particulieren verkoopt. En voor een hele nette prijs.

Daarnaast hele snelle verzending.
Alles prima geregeld!!

Wilma Haenen

Molton matrashoes en molton slopen

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Tevreden had al eens eerder een bestelling gedaan
Ook goed contact per telefoon

Petrie Joustra

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik heb 2 kussens besteld maar kreeg er 1 Gebeld en ze deden niet moeilijk en vertelden me dat er gewoon nog 1 werd geleverd. Inderdaad kwam vandaag het kussen . Gewoon een kwestie van vertrouwen en... Ik heb 2 kussens besteld maar kreeg er 1 Gebeld en ze deden niet moeilijk en vertelden me dat er gewoon nog 1 werd geleverd. Inderdaad kwam vandaag het kussen . Gewoon een kwestie van vertrouwen en niet moeilijk doen! Klasse!

Alles perfect

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Alles keurig geregeld,en de berichten voor verzending ook duidelijk.

Heerlijk slapen

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik ben heel blij met deze donsdekbedden. Ze zijn lekker zacht en heel licht. Een echte aanrader.