Nanda Leereveld

SERVICE!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

We moesten even wachten op de levering. Maar we werden meteen gebeld, toen we een vraag hadden hieromtrent. En dat voelde gewoon goed. Men was eerlijk. Konden geld terugkrijgen als we dat wilden. We... We moesten even wachten op de levering. Maar we werden meteen gebeld, toen we een vraag hadden hieromtrent. En dat voelde gewoon goed. Men was eerlijk. Konden geld terugkrijgen als we dat wilden. We hebben gewacht op de levering. Geen centje spijt. Hele prettige chauffeur! Bedankt hoor. We zijn super tevreden.

Mira

Heel snel binnen de volgende dag .

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

hemel snelle levering! prima!

Maaike

Precies naar verwachting

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Positieve ervaring, snelle levering, wel een tikkeltje duur, maar het product is goed!

prive

Schoon bewaard

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Goede kwaliteit en nette levering

H. Hetebrij

snelle verzending, goede verpakking

N. Weber

Plastic hoes om logeermatras in op te bergen

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik was verbaasd dat de matrashoes geen sluiting heeft, zoals het zakje waarin de matrashoes werd geleverd. Plakband hecht onvoldoende dus kan de matras niet goed afgesloten worden opgeborgen. Zeer... Ik was verbaasd dat de matrashoes geen sluiting heeft, zoals het zakje waarin de matrashoes werd geleverd. Plakband hecht onvoldoende dus kan de matras niet goed afgesloten worden opgeborgen. Zeer teleurstellend voor het betaalde bedrag. Het 'eindoordeel' van de sterren is mij niet duidelijk dus heb ik maar wat gedaan.

Rob

Snelle service

Mieke

Mooi product

Prima!

Schuurman

Matraswig Blue

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Werkt bij ons prima. Matrassen worden door hoeslaken goed bij elkaar gehouden.

Eus

Liefdesbrug

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Netjes geleverd, goede kwaliteit en mooi geprijst.