Goede ervaringen

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

De bestelde producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen, maar deze ervaring hadden we al. En onze ervaring met Matrassen.nl is ook uitstekend te noemen. Ondanks een verkeerde bestelling... De bestelde producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen, maar deze ervaring hadden we al. En onze ervaring met Matrassen.nl is ook uitstekend te noemen. Ondanks een verkeerde bestelling onzerzijds werd het product probleemloos en efficiënt omgeruild, zonder verdere kosten. Een prettige communicatie, goed bereikbaar en snelle respons. Service met een hoofdletter.

Perfect

Mieke

Matrashoes

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Prettig geholpen toen ik een vergissing had gemaakt met bestellen

Mvh

Prima!

Snelle levering!

Fleur

Overzichtelijke site en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Zocht een beschermhoes voor opslag van logeermatras.
Prachtige goed passende, sterke en ademende hoes gevonden.
Supersnel en goed verpakt geleverd!

W.M. J. Tunnissen

Perfecte klantenservice!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Op 21 -8-2020 werd precies volgens afspraak mijn op maat gemaakte matras met pocketvering en koudschuim, type Holland special, geleverd en binnen 2 maanden ontstond een lichte kuil in het matras.... Op 21 -8-2020 werd precies volgens afspraak mijn op maat gemaakte matras met pocketvering en koudschuim, type Holland special, geleverd en binnen 2 maanden ontstond een lichte kuil in het matras. Op de foto's bleek het begin van een kuil echter niet te zien, dus het werd een kwestie van goed vertrouwen. Maar zonder enige discussie kreeg ik een nieuwe matras, beetje ander type en deze voldoet wel goed. De vriendelijke en behulpzame adviseurs van Matras aan Huis staan in voor betrouwbaarheid.

Gerda van der Sprong

Matrassen en MEER

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik adviseer mensen zeker naar jullie bedrijf te gaan omdat jullie meer zijn dan matrassen alleen. De kwaliteit van materialen is zeer goed, maar ik voel me zeker gehoord en gezien. Ook online en... Ik adviseer mensen zeker naar jullie bedrijf te gaan omdat jullie meer zijn dan matrassen alleen. De kwaliteit van materialen is zeer goed, maar ik voel me zeker gehoord en gezien. Ook online en mocht je bellen dan wordt je zeer vriendelijk geholpen.

Its me

Snel en een prima opberghoes

J van Wijn

Snel

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Vooral om te verhuizen is deze hoes om een matras zo handig. En altijd een beetje laat er aan gedacht. Maar geen probleem. Besteld en snel geleverd. Bedankt.

Jan

Tevreden