Tim

Goede kwaliteit producten. Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

RUDOLF DE WOLF

Top service

snelle service

Pierke

Goede en snelle afhandeling. De bestelde matten pasten perfect en zijn van goede kwaliteit.

Mooie matten met versteviging aan bestuurders zijde waar de hak van de schoen altijd staat

Martin.reimerink

Prima, juiste info, juist product

Rob Kranendonk

Lange levertijd, maar prima kwaliteit.

Mat heeft een prima pasvorm.

Kortere levertijd.

Martin Liberazzi

Perfecte kwaliteit, mooi en snel geleverd. En een mooie prijs.

Hoekstra

De levering van de matten was snel. De maat voorin de Fiat 500 was net niet helemaal juist.
Achterin prima.
De kofferbakmat achterin de BMW gran tourer was ook net niet helemaal juist....
Achterin prima.
De kofferbakmat achterin de BMW gran tourer was ook net niet helemaal juist. M.n. bij de achterbank was de uitsparing iets te groot.
De mat zelf is van prima materiaal. Levering duurde even vanwege de Corona.
Tip: maten van de desbetreffende auto’s misschien iets beter meten.

Prima prijs.

Nauwkeuriger maatvoering.

M.U. de Moor

Uitzonderlijke goede en vriendelijke service. Prachtige matten, razendsnel bezorgd, passen naadloos in onze Kangoo. Wij hadden een vergissing gemaakt, kregen we de tweede mat er gewoon bijgeleverd.... Uitzonderlijke goede en vriendelijke service. Prachtige matten, razendsnel bezorgd, passen naadloos in onze Kangoo. Wij hadden een vergissing gemaakt, kregen we de tweede mat er gewoon bijgeleverd. Echt ontzettend aardig.

Topkwaliteit producten, enorm vriendelijke service, meedenken met de klant, snelle levering in moeilijke tijden.

Wesley Paschedag

Vlotte levering en matten voor mijn Legacy Touring Wagon zien er keurig en solide uit. Ik had nog wat twijfel over de pasvorm, maar toch in één keer goed.