Walter

Goeie toko.
Levert mooie matten.
Snelle levering.

Mooie matten

Top, al 2 x matten besteld. Matten zijn mooi, goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

Goede duidelijke site

Meer info over verloop proces geen telefoon nummer toch raar

Jarno

Per ongeluk een verkeerde mat besteld. Wordt me een nieuwe mat opgestuurd. Hartstikke bedankt!

Vriendelijk en reageert snel via mail

Michel69

Goede kwaliteit matten, passen perfect

Kwaliteit producten

P. Van der Donk

Matten-online levert matten van uitstekende kwaliteit en met een prima pasvorm. Het bedrijf heeft een prima service en is zeer klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden en zal mijn nieuwe matten hier... Matten-online levert matten van uitstekende kwaliteit en met een prima pasvorm. Het bedrijf heeft een prima service en is zeer klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden en zal mijn nieuwe matten hier weer bestellen als dat nodig is.

Korte levertijd, klantvriendelijk, duidelijke website, prima kwaliteit en pasvorm.

N.v.t.

Alles keurig en correct als besteld ontvangen

Snel en kwalitatief goed

Goede ervaring! Duurde iets langer dan verwacht voor de bestelling werd geleverd maar de kofferbakmat is perfect! Ben er heel tevreden over.

Perfecte pasvorm.

Misschien bij bestelling vermelden dat de leveringstermijn iets langer is.

Gerrit

Zeer klantvriendelijk, en perfecte levering

Klantvriendelijk

Guido Frantzen

Prima matten !
Prima matten !
Op tijd afgeleverd met goede informatie over bezorging. Alleen is het voor mij onduidelijk hoe de bevestigingen voor de matten moeten worden gemonteerd. ( slechte gebruiksaanwijzing). Dat kan duidelijker!

Goede levering.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Maak de gebruiksaanwijzing voor de bevestiging duidelijker!