Sandra

Zeer goede en correcte service

Dhr. van Donk

Prima dienstverlening en snelle levering. Product van goede kwaliteit maar daar was de prijs ook naar!

Ruime keuze en maatwerk

Piet

Prima kwaliteit, voor een nette prijs

Lag prijs

Ik weet niet of het kan, maar een iets nauwkeuriger communicatie over het tijdstip van verzenden zou fijn zijn.

Door wijze van verpakken en verzenden moeilijk in vorm te krijgen.

Levertijd conform opgave.

Handleiding uiterst beperkt en alleen in Engels. Allerlei onderdelen waarvan doel onduidelijk.
Op andere manier verpakken.

Positief

Goed product.

Informatie.

Geen, tevreden.

Perfecte serice

De mat paste wel in mijn Toyota Aygo maar was iets korter en miste een hoekje onder het gaspedaal. Mail gestuurd en de mat wordt gratis vervangen. Perfecte service, kleuren kwamen ook overeen en wat... De mat paste wel in mijn Toyota Aygo maar was iets korter en miste een hoekje onder het gaspedaal. Mail gestuurd en de mat wordt gratis vervangen. Perfecte service, kleuren kwamen ook overeen en wat ik prettig vond is dat je niet een hele set hoeft af te nemen maar zelf kunt kiezen welke mat je wilt.
Over de levertijd werd steeds gemeld en uitgelegd waarom het wat langer kon duren, maar ik had mijn matje met 4 dagen in huis, dus viel reuze mee.

De matten dezelfde maat geven of anders in de beschrijving zetten dat het iets af wijkt.

Van Luijn

De kleur van de gekozen Rover- 75 matten, beige, komt totaal niet overeen met de beige vloerbedekking van de auto zelf.
De combinatie is eerlijk gezegd foeilelijk.
Ik weet niet of jullie...
De combinatie is eerlijk gezegd foeilelijk.
Ik weet niet of jullie nog een oplossing hiervoor hebben, maar deze matten zal ik helaas niet gaan gebruiken.
Ik realiseer me dat een match via internet lastig is, maar dit lijkt helemaal niet op de beige Roverkleur.
Vooralsnog kan ik jullie niet aanbevelen jammergenoeg.

Kleurengamma beter aanpassen aan de oorspronkelijke uitvoering.

Marco Franssen

Goede en overzichtelijke site, makkelijk keuzes maken en uiteindelijk goede kwaliteit. Past netjes op mijn originele klemmen.

Top kwaliteit. Snel antwoord op vragen.

Van bestellen tot levering duurde 10 dagen. Dit zou korter mogen zijn.

Helaas nog geen enkele noemenswaardige feedback

nog niets van gemerkt

ik zou niet weten welke