Ron van der Ven

Prima ervaring, meerdere bestellingen geplaatst

Goede pasvorm

Willem Joosten

Kwaliteit valt me zwaar tegen liggen nog geen twee weken in mijn auto en waar de schoen de mat raakt bij het gaspedaal is die al redelijk beschadigd

Zien mooi uit maar kwaliteit is niet geweldig

Kwaliteit

Rpgalla

Sehr informative, telefonische Beratung. Für unsere Bedürfnisse wurde der richtige Teppich empfohlen. Schnell und zuverlässige Lieferung. Teppich entsprach unseren Vorstellungen. Teppich könnte mit... Sehr informative, telefonische Beratung. Für unsere Bedürfnisse wurde der richtige Teppich empfohlen. Schnell und zuverlässige Lieferung. Teppich entsprach unseren Vorstellungen. Teppich könnte mit einer Haushaltsschere geschnitten werden.
Teppich liegt im Wohnmobil perfekt.

Sehr gute Ware

Keine

Marco Bee

WAARDELOOS

Onze matten voor de Yaris pasten helemaal niet. Compleet verkeerde set, thuismat extra besteld ontbrak.

Reactie Matten-Online.nl:

Marco,
Marco,
Het probleem was (als ik het goed begrijp) dat je graag een doorlopende achtermat wilt ontvangen voor deze auto en dat wij deze automatten leveren met 2 losse achtermatten. Goed voor andere klanten is om te weten dat we de pasvorm tonen bij elk artikel als tekening onder de foto's. Daarop staat precies de vorm van de matten die we gaan leveren afgebeeld. Uiteindelijk hebben we u binnen een dat een retour etiket gestuurd en is het pakket op onze kosten retour gestuurd en het bedrag verrekend. Dus de after sales ervaring snap ik niet zo goed. Ik ben wel benieuwd hoe we dat beter kunnen doen. We leren graag.

Pierre

Goede en duidelijke informatie via website

Mat los kopen voor bestuurders kant

Geen verbeterpunten

Hanco Middelkoop

Uitstekend en goede service

na verkeerd ( anders ) gesneden mat van een oldtimer ui1971, direct een andere gekregen zonder moeilijk te doen en geen extra kosten

J Buijsman

Moest wel een aantal dagen wachten, maar na een telefoontje had ik ze de volgende dag in huis.

Dat de matten ook apart besteld kunnen worden, je hoeft dus niet persé een hele set te kopen en er is veel keus in kwaliteit, top.

Frank De Kinder

Zeer goede ervaring! Levering zoals vermeld op de website.

Kwaliteit van het product

Geen idee

Marcel

Mooie automatten passen perfect en mooie kwaliteit

Duidelijke website, veel keus

Eindresultaat van je matten laten zien online als je klaar bent met het ontwerp.
Dan weet je hoe ze eruit zien

Prive

Doen wat ze beloven. Keurig pakket volgsysteem. Matten passen perfect in mn Hyundai i10.

Perfecte site. Aanvinken welke merk,soort, kwaliteit en wensen. Ook plus en minpunten bij iedere kwaliteit keuze Top.

Doorgaan met jullie service