Maria Teunissen van Manen
- keurige afwerking
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- schilderwerk binnenshuis en voordeur
98% beveelt Mattijssen Schilderwerken aan!
voorbespreking, uitvoering en nabespreking waren correct
Perfect tot de laatste verfstreek.
Vandaag via woningbouw Vivare Arnhem Sparrenweg dubbelglas gezet bij mijn voordeur. Deze meneer was vriendelijk aardig en gezellig en zeker goed alles geplaatst en netjes afgewerkt. Daarbij had hij lekkere muziek aangezet van Veronica jaren 80 muziek. Alles netjes achter gelaten! Een dikke duim! Afgelopen December alles ingemeten en gelijk aangegeven dat het druk was dat het waarschijnlijk eind Januari geplaatst ongeveer geplaatst zou kunnen worden. Ben ruim van te voren op de hoogte gesteld dat het vandaag zou worden. Goede communicatie. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Prima ervaring.
prettig, professioneel, trots op hun werk/resultaat.
Goed werk
Perfect!!!
Uitstekende ervaring, duidelijke afspraken en goed overleg.
Zeer goed bedrijf die gemaakte afspraken nakomt
Uitstekend intake gesprek. Alle afspraken zijn nagekomen.
Goed schilder werk geleverd
Geweldig bedrijf, deskundig en prettig personeel en flexibelle instelling .
goed advies, prima service en het belangrijkste; vakwerk
We zijn super tevreden . Vooral wat betreft de planning , de nieuwbouw van ons huis was verlaat. Dit is zo goed opgelost zodat we toch op tijd konden verhuizen . De schilders die ons huis hebben geschilderd en behangen waren echte vaklui. Zo mooi afgewerkt allemaal .
Mattijssen Schilderwerken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mattijssen Schilderwerken heeft de volgende resultaten bereikt:
Mattijssen Schilderwerken
De Houtakker 12a
6681CW Bemmel
voorbespreking, uitvoering en nabespreking waren correct
Perfect tot de laatste verfstreek.
Prima ervaring.
prettig, professioneel, trots op hun werk/resultaat.
Goed werk
Perfect!!!
Uitstekende ervaring, duidelijke afspraken en goed overleg.
Zeer goed bedrijf die gemaakte afspraken nakomt
Uitstekend intake gesprek. Alle afspraken zijn nagekomen.
Goed schilder werk geleverd
Geweldig bedrijf, deskundig en prettig personeel en flexibelle instelling .
goed advies, prima service en het belangrijkste; vakwerk
Mattijssen Schilderwerken heeft de volgende resultaten bereikt: