9.2 /10

checkbox100% beveelt max4home.nl aan!

Nick

Geweldig bedrijf

Hamdy

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

3 a 4 jaar had een een wastafel+kraan voor de toilet bij Max4home gekocht. 1 jaar geleden de kraan was stuk. Op 14 nov. heb ik contact met max4 home gehad & dat viel buiten de garantie. In ieder geval heb gelijk de kraan besteld & betaald (+ verzendkostne 10 euro, zo iets heb ik nooit meegemaakt). Men heeft beloofd het volgende dag wordt bezorgd. tot 20 nov. & met alle tel. contacten Krijg ik van DHL to horen dat de kraan wordt pas vandaag bezorgd. Communicatie vanuit max4home is echt. Ik vraag mij af hoe kan zo bedrijf tot nu toe hun hoof boven water houden. Echter zou iedereen afraden om zaken met dit bedrijf te doen. Elke succes begint bij een goede communictie.

Tessa

SterSterSterSterLege ster

Ik had een fonteinset besteld waarvan het kraantje was beschadigd. Na contact te hebben opgenomen kreeg ik meteen een nieuwe kraan opgestuurd. Bedankt voor de goede service!

B.U

Goede klantenservice, snelle levertijd

Mitch

Fijne winkel, bijzondere showroom

Carine Haedens

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij haden een regendoucheset gekocht, maar door de verbouwingen aan de badkamer hadden wij de set voorlopig in de doos gelaten. Bij het installeren van de douche zag ik in de stang een putje (duidelijk een fabricagefout). Na veel e-mails werd er mij voorgesteld om de stang opnieuw te kopen voor 60€ BTW en verzendingskosten niet inbegrepen. Wij hebben dat niet gedaan want het was onze fout niet. Nu zitten we met een mooie gerenoveerde badkamer maar dat putje in de stang springt in de ogen. Ik vind dit echt geen klantenservice. Sorry

Robbert

SterSterSterSterLege ster

Top geholpen in de showroom door de medewerkers van Max4home, heb leuke tegels kunnen uitzoeken!

Ap

Leuke showroom en artikelen met hoge kwaliteit!

Arnout Sarmaat

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet aan te bevelen!! Zwaar ondermaatse kwaliteit! Van de vier tegels bleek er na betaling één tegel niet meer leverbaar. Van de tweede tegel was de hele pallet beschadigd, en ook deze was niet meer leverbaar. Op de dag van de levering bleek ook de derde tegel niet leverbaar te zijn. Dit was niet gecommuniceerd, maar ontdekte ik zelf na controle van de pakbon. De website van Max4home blijkt dus verre van up-to-date te zijn! Een alternatieve levering werd de week erop ingepland maar nooit geleverd! Weer een dag tevergeefs gewacht op deze onbetrouwbare partij.

Hannah Franzen

Erg goeie ervaring. We werden snel geholpen, ze waren erg open en eerlijk over welke tegels wel en niet goed zoude werken voor onze nieuwe badkamer. Ik zou zeker nog een keer terug komen.

5 sterren

Sjoerd

prettig

Ben

Super slecht!

Antwoord max4home.nl

Beste Ben, Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring met onze winkel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We herkennen uw naam niet direct, en zouden daarom graag meer details ontvangen over de specifieke problemen of ongemakken die u heeft ondervonden. Ons doel is om elke kwestie naar tevredenheid op te lossen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Tem Max4home

Geantwoord op

martha

SterSterSterSterLege ster

really loved the items I received and fast delivery!

Benjamin B.

Fijne winkel, Mijn vaste locatie voor tegels en sanitair.

max4home.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

max4home.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2016

max4home.nl

Max4home heeft naast een "Look & Feel" showroom een webwinkel met +/- 15.000 producten voor in en om 't huis. We hebben directe contacten met internationale bedrijven om de aankomende trends te voorzien en te leveren tegen extreem scherpe prijzen. Ons basis assortiment van tegels, huis&tuin, sanitair en "doe het zelf" producten wordt aangevuld met seizoensgebonden goederen.

Stenograaf 1

Fijne winkel, bijzondere showroom

Carine Haedens

Robbert

Ap

Leuke showroom en artikelen met hoge kwaliteit!

Arnout Sarmaat

Antwoord max4home.nl

Geantwoord op

martha

SterSterSterSterLege ster

really loved the items I received and fast delivery!

Benjamin B.

Fijne winkel, Mijn vaste locatie voor tegels en sanitair.

max4home.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10