De artikelen zijn van goede kwaliteit, snelle levering. Eventuele inruil wordt lastiger, niet zo laag drempelig als bij andere bedrijven. Dat maakt dat ik over een volgende bestelling...De artikelen zijn van goede kwaliteit, snelle levering. Eventuele inruil wordt lastiger, niet zo laag drempelig als bij andere bedrijven. Dat maakt dat ik over een volgende bestelling niet zo gauw over ga. De website zou fotovergroting aan kunnen bieden, om nog beter te zien waar je voor kiest.
Theo Sloof
Heb 7 ondershirts bij dit bedrijf gekocht. Na een keer wassen volgens het wasvoorschrift en "drogen aan de lijn " bleken alle shirts gekrompen. Dit via mail gemeld , antwoord was " u...Heb 7 ondershirts bij dit bedrijf gekocht. Na een keer wassen volgens het wasvoorschrift en "drogen aan de lijn " bleken alle shirts gekrompen. Dit via mail gemeld , antwoord was " u moet contact opnemen met mijn leverancier Beerenonderkleding".
Pas op Men wil wel leveren en decbeyaling innen maar bij problemen moet je dus met de leverancier van dit bedrijf contact opnemen.