Maxxowen

Snelle service

Goed en overzichtelijk

Pato

Keurig , voldoende informatie op de site , pakketje kwam keurig snel binnen

Jammer dat het product niet was wat ik dacht dat het zou zijn. Service en contact hierover met de firma was echter uitstekend. Ik moet het product nog terug sturen dus ik weet nog niet hoe de... Jammer dat het product niet was wat ik dacht dat het zou zijn. Service en contact hierover met de firma was echter uitstekend. Ik moet het product nog terug sturen dus ik weet nog niet hoe de afhandeling verder gaat. Vandaar geen 5 sterren.

Duidelijke en overzichtelijke site

Bruining van Klinken

Wij hadden nog nooit contact gehad met dit bedrijf en ook geen ondergoed gekocht, deden we altijd in een winkel.
Maar doordat mijn man in de taille wat wijdere band moest hebben zijn we op de site van Beeren gaan kijken en vonden de broekjes die hij nu heeft, die zijn goed en niet te duur.

Arnout

Zeer klantvriendelijk. Ze brengen je direct op de hoogte van stand van zaken van bestelling. Zeker aanbevelen aan derden!!!