Maxxowen

P. Van der reijden

Snelle levering.
Goed product.

Michiel

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering. Maatvoering van bestelde product wijkt erg af van gangbare maatvoering, eens kijken hoe gemakkelijk het omruilen verloopt.

Ok zich prima, 1 heel groot minpunt in mijn ogen is dat je niet gelijk online kan betalen en het gehele proces nog handmatig moet doen. Geen Ideal, PayPal, AfterPay of Creditcard optie. Lijkt me ook... Ok zich prima, 1 heel groot minpunt in mijn ogen is dat je niet gelijk online kan betalen en het gehele proces nog handmatig moet doen. Geen Ideal, PayPal, AfterPay of Creditcard optie. Lijkt me ook niet goed voor de verkoop.

Heb bestelling geplaatst voor mijn moeder. Zij wist exact wat ze wilde kopen en dat is naar tevredenheid verlopen.

Ondergoed besteld

De plaatjes op de website zijn een beetje onduidelijk, vooral als het om de kleur wit gaat. Verder een goede ervaring.

van de Klundert

Heb vorige week voor de 1e keer ondergoed besteld. Conclusie:goede kwaliteit / goede prijs en supersnelle levering!

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Bij mijn bestelling was iets niet goed gegaan en dat is keurig opgelost.

Voor de eerste keer iets bestelt, afhandeling is vlot en correct