Y. Bonouvrie
top producten en snelle levering!
Uitgebreid assortiment, altijd snelle reactie en levering.
Prima gereageerd toen bleek dat er iets fout was besteld.
Top
Prima ervaring,
Zeer goed. De producten zijn uitstekend. Goede klantenservice.
Prima levering ontvangen
Great products and competitive prices. I will continue to buy from this very good company.
Fijne groothandel met goede service.
Ik bestel als niet-commerciele nagel hobby-ist al jaren mijn materialen bij MAZ Beautyland. Tot de laatste bestelling zijn alle bestellingen binnen een paar dagen aangekomen zonder gedoe. De laatste bestelling lipe niet helemaal soepel, enerzijd somdat ik een mail niet had gelezen over spullen in back-order en anderzijds omdat een collega mijn email aan jullie niet had gelezen/beantwoord. Toen de email eenmaal was opgemerkt heb ik een heel klantvriendelijk telefoontje ontvangen en de volgende dag mijn (aangepaste) bestelling ontvangen, Super goed opgelost dus!
Heeft alles wat je zoekt.
Veel producten keus
Zeer tevreden over de informatie, de producten en de levering
Goed, zeer snelle service
Volledig tevreden zowel over de service, de prijs en de aangeboden producten
MAZ Beautyland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MAZ Beautyland heeft de volgende resultaten bereikt:
MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
top producten en snelle levering!
Uitgebreid assortiment, altijd snelle reactie en levering.
Prima gereageerd toen bleek dat er iets fout was besteld.
Top
Prima ervaring,
Zeer goed. De producten zijn uitstekend. Goede klantenservice.
Prima levering ontvangen
Fijne groothandel met goede service.
Heeft alles wat je zoekt.
Veel producten keus
Zeer tevreden over de informatie, de producten en de levering