Zeer goede service. Meerdere malen snelle reactie op mijn vraag! Ook de testers van verschillende soorten BCL SPA werden kosteloos bij mijn bestelling geleverd! Top bedrijf! Ik ga hier vaker...Zeer goede service. Meerdere malen snelle reactie op mijn vraag! Ook de testers van verschillende soorten BCL SPA werden kosteloos bij mijn bestelling geleverd! Top bedrijf! Ik ga hier vaker bestellen!
Belle & Saine
Heel content
Super snelle levering
Zen4you
Zeer goede service, uitstekende opvolging, snelle levering, producten in fantastische staat bij levering
Goed nadat mijn producten waren beschadigd gelijk een mail gestuurd waarna zij mij hebben gebeld en gelijk de producten weer opnieuw gestuurd
Prima bestelproces, prima levering alleen de verpakking was een beetje halfbakken (alles met tape aan elkaar geplakt). Verder keurig!
brenda van der burg
Ben erg tevreden. Sinds kort klant maar zal graag langer van jullie bedrijf gebruik willen maken! Bestellingen worden snel geleverd en vragen snel beantwoordt.
Linda Vreeswijk, LV-Voetsalon & Nagelstudio
Goede website, goed advies indien nodig, keurige levering en klantenservice
Monique pedicure
Top bedrijf. Service en inzet zijn 100% , betrokken bij hun klanten.