Jantine Albada
- geen
- Klantvriendelijkheid
- 5
Wordt goed te woord gestaan thuisbrengen is ook goed
Mijn ervaring was naar verwachting, corect en volgens afraak geleverd.
prima
Positief
Prima, snel geleverd
Service en kwaliteit materiaal!
Zeer goed
Prima bedrijf
Zeer goed bedrijf
Makkelijk en snel te bestellen
3jaar
Alles is goed verlopen. Vond het wel moeilijk om van een kleine afbeelding en slechte weergave een goede indruk te krijgen van wat ik kocht. Omdat er in bouwmarkten ook nauwelijks iets te koop was heb ik het toch maar gedaan. Materiaal is prima, verwerking is goed gelukt. We zijn heel tevreden met het resultaat.
Duidelijk met uitleg over de werking en montage. Goed product en zorgvuldige levering.
Mdfplafonds.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mdfplafonds.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Wordt goed te woord gestaan thuisbrengen is ook goed
Mijn ervaring was naar verwachting, corect en volgens afraak geleverd.
prima
Positief
Prima, snel geleverd
Service en kwaliteit materiaal!
Zeer goed
Prima bedrijf