Werkwijze monteurs
8.2/10
Communicatie
7.4/10

Toon

Heldere offerte panelen, goede klantenservice en vakkundig personeel. BTW-teruggaaf!

Annette

Website oogt overzichtelijk en verzorgd + achtergrond informatie.
Bedrijf is goed en makkelijk te bereiken.

Aantrekkelijke aanbieding.
Vakkundig installatie luchtverwarmingssysteem + vlot.

Hanneke

De installatie verliep soepeltjes. Echter was eigen oplettendheid genoodzaakt. Er waren andere panelen vanuit de zaak meegenomen. Gelukkig werd dit snel opgelost door de heren. Tijdens de... De installatie verliep soepeltjes. Echter was eigen oplettendheid genoodzaakt. Er waren andere panelen vanuit de zaak meegenomen. Gelukkig werd dit snel opgelost door de heren. Tijdens de installatie een lekker bak koffie en lunch aangeboden, dat konden ze wel waarderen. Ontzettend blij met het resultaat en zeker een aanrader voor anderen! We hopen dat de zon flink gaat schijnen!

S van der Werff

Goede dienstverlening en mooi product.

Ga zo door!

Vlughten

Installatie van de zonneboiler verliep vlot. Monteurs waren erg vriendelijk en lieten de boel netjes achter. Top werk.

Al jaren maak ik gebruik van het abonnement van Mebatherm voor mijn CV ketel. Laatst sloeg mijn CV niet meer aan dus ik heb de klantenservice gebeld. Dezelfde dag zat ik er weer warmpjes bij. Super... Al jaren maak ik gebruik van het abonnement van Mebatherm voor mijn CV ketel. Laatst sloeg mijn CV niet meer aan dus ik heb de klantenservice gebeld. Dezelfde dag zat ik er weer warmpjes bij. Super bedankt Mebatherm!

Probleem snel opgepakt en verholpen.

C. Hof

Website is overzichtelijk en duidelijk. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan cv-ketels.

De installateur plaatste binnen een paar uur de ATAG CV Ketel. Dit verliep soepel zonder problemen.

Sabine

Zeer overzichtelijk website. Informatie over zonnepanelen goed en snel vindbaar.

Goede klantenservice, gunstige prijs en snelle installatie.

Niks op aan te merken.

S. Koning

Via kennissen in contact gekomen. Zeer goede ervaring gehad, zeker een aanrader.

Arnoud

Als milieubewust bedrijf hebben wij recentelijk dit bedrijf in geschakeld voor warmteterugwinning. We werden correct en uitgebreid ter woord gestaan. Vriendelijke jongens met verstand van zaken.... Als milieubewust bedrijf hebben wij recentelijk dit bedrijf in geschakeld voor warmteterugwinning. We werden correct en uitgebreid ter woord gestaan. Vriendelijke jongens met verstand van zaken. Wij zijn tevreden.