Harry Epskamp
- Uw ervaring met Mediclinicsonline.nl:
- tevreden
100% beveelt Mediclinicsonline.nl aan!
en tevreden klant
Ik vond het jammer dat je zelf de verzendkosten moest betalen bij het retoureren van het product.
Uitstekend
Goed bedrijf
ok
Goede service. Vriendelijk
online aankoop
snelle levering
voor de eerste keer besteld, namens mijn werkgever. geen klachten, binnen 24 uur geleverd en ook gewoon met betaling via factuur achteraf.
Goede adviezen gekregen i.v.m. vervanging van een onderdeel.
Snelle levering, perfecte communicatie
Mediclinicsonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mediclinicsonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ok
Goede service. Vriendelijk
online aankoop
snelle levering
Goede adviezen gekregen i.v.m. vervanging van een onderdeel.
Snelle levering, perfecte communicatie
Mediclinicsonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt: