1921 beoordelingen

1921 Reviews

Hagenbeek

Super.snel en en netjes geregeld.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Super.snel en en netjes geregeld.

Nikkhesal

Tevreden. Maar......

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Ik heb bij de bestelling te plaatsen mijn huisnummer vergeten in te vullen, daardoor kwam mijn bestelling niet. Na 4 dagen wachten, met behulp van een aardige medewerker ben ik achtergekomen dat... Ik heb bij de bestelling te plaatsen mijn huisnummer vergeten in te vullen, daardoor kwam mijn bestelling niet. Na 4 dagen wachten, met behulp van een aardige medewerker ben ik achtergekomen dat mijn adres niet klopte. Toen de Post.nl gebeld om juiste adres door te geven, maar het pakketje was al naar Mediconfort teruggestuurd. Vóódat ik wist dat mijn eigen fout was,werd ik gevraagd of ik een review wil opschrijven. Uit de woede heb ik Medicomfort slecht bevoordeeld, Mijn excuses hiervoor (ik ben ook maar een mens!). Maar nu komt een vervolg verhaal, toen ik opnieuw Mediconfort belde om te vragen of ze mijn bestelling opnieuw willen opsturen, kreeg ik NIET een aardige medewerker aan de lijn. Dat was erg LAAG van mij dat ik in mijn review de bedrijf slecht had beoordeeld, zei de boze medewerker. En dat vind ik niet Oky van zo'n bedrijf! Als professional moet je echt niet tegen je klant tekeer gaan en je klant LAAG noemen, want LAGE klanten komen bij de LAGE bedrijven shoppen! Ik ben een rechtvaardig mens, daarom schrijf ik deze review.

Nikkhesal

Nathalie Decock

Positief, overzichtelijk en snelle levering (zelf op zondag)

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Overzichtelijk administratie en snelle levering

M.Akhavan

metingen was simpel,snel geleverd

Hochstenbach

Uitstekend en deskundig

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

goed advies met indien nodig nog telefonische ondersteuning

JosÚ Gubbels

Mijn ervaring met Medicomfort is uitstekend.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

gemakkelijk te bestellen en een snelle levering

Jaco

Prima, goede website en snelle levering

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

prima, goede website en snelle levering

Davy deckers

4.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Prima. Volgende dag geleverd. Allee keurig op tijd. Had zelf alleen de verkeerde tape besteld. Maar dat weet ik nu voor de volgende keer. Zeker een aanrader voor andere personen.