1921 beoordelingen

1921 Reviews

Jan Schuuring

Uitstekend

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Het product (armbrace) paste niet. Kosteloos teruggestuurd. Geld na een week al teruggeboekt. Ik werd telefonisch benaderd of ik advies over armbraces wilde. Ik ben zeer te spreken over de gang vsn... Het product (armbrace) paste niet. Kosteloos teruggestuurd. Geld na een week al teruggeboekt. Ik werd telefonisch benaderd of ik advies over armbraces wilde. Ik ben zeer te spreken over de gang vsn zaken. Bijzonder tegenwoordig.

Amperse

Een Enkelbrace besteld, die in een paar dagen geleverd is!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Een Enkelbrace besteld, die in een paar dagen geleverd is!

Jan Schuuring

c.bruin

l.voets

Zeer goed

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

snel en correct geholpen!