Natascha v.P.
- Bestelgemak
- Verbeterpunten of tips
- Info over verloop order
Must-have bij chronische pijn
In het verleden een Medicomfort matras gehad en nu na een poosje op een prijzige boxspring waar beiden erg veel klachten van kregen “gelukkig “ terug van weggeweest we slapen weer heerlijk ik kan ook zeker de elektrische bedbodems iedereen aanbevelen !
Geweldige matrassen en een fantastische service
Slapen als een roos. Ik wist niet dat het kon, Maar inmiddels al meer dan 10 jaar. Probeer het uit en u zult versteld staan.
Fantastische service en een geweldig matras
Fantastische matras. Net geopereerd aan een hernia en wat een verschil qua ondersteuning. Hadden deze matras al maar was 15 jaar oud. Nu weer erg blij met deze nieuwe aankoop.
Geweldig!
Matras met topper
Slecht en te zacht matras, waarin je helemaal wegzakt. Na 1,5 jaar en 15 fysio therapie behandelingen, bed weg gedaan en matras bij Ikea gekocht. dit bed is fantastisch, koop NOOIT meer duur bed bij Medic.
Zojuist telefonisch contact gehad. Klachten uitgelegd en aan mij werd duidelijk gemaakt NIET te kiezen voor een traagschuim matras. Daarna werd er gewoon nog meegedacht door ik meen Thijs, die ik aan de lijn had. Petje af! Betrokkenheid en betrouwbaar. Zeldzaam in deze tijd.
Advies opgevolgd van een ergotherapeut maar ontgoocheld achtergebleven.
Ge-wel-dig product! Goede service en veel begrip!
Prima en persoonlijke service maar wel jammer dat de gewenste matras een langere levertijd had dan op de site stond. Uiteindelijk mazzel gehad door een annulering.
Het matras bevalt me prima
product is oké maar men laat vooraf betalen en dat is niet wat op de site staat.
Medicomfort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Medicomfort heeft de volgende resultaten bereikt:
Medicomfort
Industrieweg 4-8
4762AE Zevenbergen
Geweldige matrassen en een fantastische service
Fantastische service en een geweldig matras
Geweldig!
Matras met topper
Advies opgevolgd van een ergotherapeut maar ontgoocheld achtergebleven.
Ge-wel-dig product! Goede service en veel begrip!
Het matras bevalt me prima
Medicomfort heeft de volgende resultaten bereikt: