1921 beoordelingen

Ineke Wijngaards

Heel goed bevallen

het is mij goed bevallen, uitstekend producten en vlot bezorgd

Christel van Deursen

Een anti slip matje besteld voor mijn Oma om het eten met een schoot-tafel ontspannen en zonder ongelukkig te laten verlopen. Ze is zeer tevreden over dit product, zou het liefst zelf willen... Een anti slip matje besteld voor mijn Oma om het eten met een schoot-tafel ontspannen en zonder ongelukkig te laten verlopen. Ze is zeer tevreden over dit product, zou het liefst zelf willen vertellen hoe fijn het bevalt!
Levering en prijs: dik in orde!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Levering en prijs: dik in orde!

Ineke Wijngaards

Het is mij goed bevallen, uitstekend producten en vlot bezorgd

het is mij goed bevallen, uitstekend producten en vlot bezorgd

Gemak, snel.

J.Horsting

www.marjabosch.nl

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Aanvankelijk een foutje. Bij de bestelling werd niet aangegeven dat het product niet op voorraad. Dat was na betaling pas te zien. Is vervolgens geheel goed gemaakt door de levering van een extraatje.

www.marjabosch.nl

brugman