1921 beoordelingen

1921 Reviews

John van Schoonderwalt

IK heb eerst een kussen op maat besteld. 2 weken uitgeprobeerd en daarna weer geretourneerd. Momenteel heb ik een anti snurk kussen. eerste twee nachten niet goed gegaan. Moet nog even wennen werd... IK heb eerst een kussen op maat besteld. 2 weken uitgeprobeerd en daarna weer geretourneerd. Momenteel heb ik een anti snurk kussen. eerste twee nachten niet goed gegaan. Moet nog even wennen werd er gesuggereerd. Ik kreeg een snelle reactie terug vanuit Medicomfort.

De graaf

Goed pakket was netjes verpakt en snel geleverd.

R. Schaasberg

Zeer matig, ikheb nog steeds de bestelling niet ontvangen.

R. Schaasberg

De graaf

E van der Schoot

3.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Na 2 nachten nog geen merkbare verbetering. Na telefonisch contact blijkt een langere tijd nodig om resultaat te merken.Het was wel fijn geweest om dit vooraf te weten.

Petra Boltendal

1.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Ik zou mijn bestelling dinsdag 14-07 ontvangen. Het is nu donderdag 16-07 en ik heb nog niets ontvangen. Derhalve kan ik geen positieve beoordeling geven.

E van der Schoot

Het was wel fijn geweest om dit vooraf te weten.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Het was wel fijn geweest om dit vooraf te weten.

Petra Boltendal

Margareth

Super snelle en zorgvuldige aflevering van kussen