9.2 /10

1921 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Medicomfort aan!

1921 reviews

Natascha v.P.

Must-have bij chronische pijn

Van Dijck

In het verleden een Medicomfort matras gehad en nu na een poosje op een prijzige boxspring waar beiden erg veel klachten van kregen “gelukkig “ terug van weggeweest we slapen weer heerlijk ik kan ook zeker de elektrische bedbodems iedereen aanbevelen !

In een woord super

Marlou Grandjean

Geweldige matrassen en een fantastische service

Thijs

Slapen als een roos. Ik wist niet dat het kon, Maar inmiddels al meer dan 10 jaar. Probeer het uit en u zult versteld staan.

Judi Bergen

Fantastische service en een geweldig matras

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf
Al jaren hebben wij een traagschuimmatras. Inmiddels heb ik er al 2 versleten (ca. 10 jaar per matras gedaan). Tijk is goed te wassen en het matras vormt zich naar je lichaam. Mijn vriend heeft een vergroeiing aan zijn rug en altijd slaapproblemen gehad. Tot de ontdekking van dit matras. In combinatie met een goed boxspringbed (wij hebber er een van Swiss Sense met bonellvering) heb je een ideaal bed. Aanrader!

V.Douma

Fantastische matras. Net geopereerd aan een hernia en wat een verschil qua ondersteuning. Hadden deze matras al maar was 15 jaar oud. Nu weer erg blij met deze nieuwe aankoop.

Chantal Van de Ven

Geweldig!

Schie

Swartjes

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht en te zacht matras, waarin je helemaal wegzakt. Na 1,5 jaar en 15 fysio therapie behandelingen, bed weg gedaan en matras bij Ikea gekocht. dit bed is fantastisch, koop NOOIT meer duur bed bij Medic.

Antwoord Medicomfort

Geachte Heer/Mevrouw, erg vervelend dat u het matras als te zacht ervaart. Juist om te voorkomen dat u een matras aanschaft wat niet aan uw eisen zal voldoen, werken we met de 30 dagen proeftijd. Zo kunt u ervaren wat het matras met uw lichaam doet en of het geschikt is voor uw situatie. Er is nou eenmaal geen matras in de wereld die voor iedereen geschikt en comfortabel is. Om dat te ondervangen kunt u het matras ruim testen voortdat u tot aankoop over gaat. We wensen u desalniettemin veel slaapcomfort op het nieuwe matras. team Medicomfort

Geantwoord op

Duijvendijk

SterSterSterSterLege ster

Zojuist telefonisch contact gehad. Klachten uitgelegd en aan mij werd duidelijk gemaakt NIET te kiezen voor een traagschuim matras. Daarna werd er gewoon nog meegedacht door ik meen Thijs, die ik aan de lijn had. Petje af! Betrokkenheid en betrouwbaar. Zeldzaam in deze tijd.

Griet

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Advies opgevolgd van een ergotherapeut maar ontgoocheld achtergebleven.

O. Demir / Secure-Team

Ge-wel-dig product! Goede service en veel begrip!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf
Uiterste klantvriendelijk! Korte communicatielijnen en zeer begripvol personeel. Ik heb een nekkussen in gebruik, ik kan wel bijna claimen dat ik zo goed als klachten vrij ben!!! Slapen gaat vele malen beter; geen gebonk meer in de nek. Ik kan werkelijk niet meer met een andere kussen slapen.

Astrid

Prima en persoonlijke service maar wel jammer dat de gewenste matras een langere levertijd had dan op de site stond. Uiteindelijk mazzel gehad door een annulering.

DG Serrano

anonymous

SterSterSterLege sterLege ster

product is oké maar men laat vooraf betalen en dat is niet wat op de site staat.

het product
Ja

Medicomfort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Medicomfort heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check1921 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 13 juni 2011

Medicomfort

Medicomfort maakt producten waarmee mensen beter en gezonder kunnen slapen. Juist ook mensen die extra ergonomische eisen stellen aan hun slaapcomfort, zoals sporters of senioren. Slaap is die zorg waard, want het is van levensbelang en een belangrijke factor voor ons dagelijkse welzijn en geluk. Medicomfort werd in 2002 opgericht en is inmiddels een gevestigde betrouwbare leverancier van medische matrassen en slaapproducten van de beste kwaliteit.

Industrieweg 4-8

Duijvendijk

SterSterSterSterLege ster

Griet

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Advies opgevolgd van een ergotherapeut maar ontgoocheld achtergebleven.

O. Demir / Secure-Team

Ge-wel-dig product! Goede service en veel begrip!

Astrid

DG Serrano