Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

Fred Strijk

Duidelijke coach

kees den Toom

Werd begeleid door een vriendelijke man met een rust gevende stem

jan

Zeer positief. Nier alleen de nicotine-kuren, maar vooral de persoonlijke begeleiding en ondersteuning
heeft bij mij uitstekend gewerkt. Rook nu bijna 2 jaar niet, hoewel het verlangen naar een cigaret nog steeds af en toe opduikt.

telefonische coaching

Frans van Gennip

Goedemiddag. Inderdaad vandaag is 't 2 jaar geleden. Gestopt.! En niet meer gerookt(wel soms zin erin), maar uw coach (naam ben ik vergeten) heeft mij prima geholpen. Een pluim voor Haar!!

Men denkt mee, dat helpt 👀. EN DUS AL VEEL GELD NIET OPGEROOKT.
Ongeveer 2000 euro, goed hè..

Tiel

Ik was al 10 dagen cold turkey gestopt met roken (van 3 pakjes per dag naar 0), toen ik het erg moeilijk kreeg.
Ik belde jullie organisatie (toen nog andere naam) met de vraag of ik ook...
Ik belde jullie organisatie (toen nog andere naam) met de vraag of ik ook terecht kon als ik al gestopt was. Ik kon 1 dag later gelijk terecht. Die steun in de rug heeft me geweldig geholpen! Ik ben sindsdien rookvrij gebleven.

De snelheid van handelen
Goed luisteren naar wat iemand precies wil, goed mogelijkheden afwegen en samen de juiste methode vaststellen.

Lelystad

Motiverend,
Goede raad
Toegangkelijk
Alleen hoor je na de cursus nooit meer iets

Mhw Sonneveldt

Ze hebben mij goed geholpen. Ik heb sindsdien niet meer gerookt.

Ze spiegelen goed je eigen gedrag t.a.v. roken.

Medipro Grave

Goed traject. Website nauwelijks geraadpleegd.

Tsja

ten Raa

Na diverse pogingen uiteindelijk met behulp van de coach van Medipro en Champix met succes gestopt.

Vriendelijkheid bij Receptie en prima professionele coach uit Groesbeek.

Jan Boots

Ach prima en die Henk Braakhekke is ‘n reuze aardige vent, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen.
Als ik me gerealiseerd zou hebben dat de kosten 250 Euro zouden zijn, had ik er waarschijnlijk van afgezien.
Dat is achterafgeleuter en ben blij dat ik er vanaf ben.
Henk de hartelijke groeten
Jan Boots