Al vaker wat besteld en prima levering/redelijke prijzen
Sanne
Levertijd was erg snel, met het bestellen van grotere aantallen was korting mogelijk. Voor mij de snelste en goedkoopste mogelijkheid voor testsstrips die in mijn glucose meter passen. Ik blijf de...Levertijd was erg snel, met het bestellen van grotere aantallen was korting mogelijk. Voor mij de snelste en goedkoopste mogelijkheid voor testsstrips die in mijn glucose meter passen. Ik blijf de testsstrips in zijn algemeen duur vinden. De potjes zijn goed hersluitbaar en waterdicht. Testsstrips nemen makkelijk druppel bloed op.
Anne Bekker
Goed, ik kan nu voor een nog goedkopere prijs mijn product laten leveren. Bij andere bedrijven ben ik meer geld kwijt. Ik zou het alleen fijn vinden als het nog iets goedkoper zou kunnen. Ik heb...Goed, ik kan nu voor een nog goedkopere prijs mijn product laten leveren. Bij andere bedrijven ben ik meer geld kwijt. Ik zou het alleen fijn vinden als het nog iets goedkoper zou kunnen. Ik heb ongeveer 50 strips nodig voor twee weken en dat gaat best hard met het geld.
S. de Coo
Robert Bosman
Snelle levering naast goede prijs
Frans Dominikowski
Super Service,snelle levering. Top
Selahattin
Erg tevreden met de glucose test strips die ik onlangs heb besteld. Levering was ook erg snel!