Cora Stronkhorst
- lichtbak
Prijs kwaliteit
prima
Heel goed en hele snelle levering
Heb tot op heden niets ontvangen, u lijkt daar blijkbaar anders over te denken. Graag weer nader uitleg
product met korte datum. tevens de helft paar dagen later dan gepland . stond op vooorraad
Uitstekend
Overzichtelijke webshop. Snelle levering.
Prima!
Medische Vakhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Medische Vakhandel
Phoenixweg 43
9641 KS Veendam
Prijs kwaliteit
prima
Heel goed en hele snelle levering
Uitstekend
Overzichtelijke webshop. Snelle levering.
Medische Vakhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Medische Vakhandel