Betrouwbaar en goede service

Mvr. Mulder

Zeer klantvriendelijk

Ik had 2 jurken besteld, voor mijn jarige dochter en haar zusje. Voor de jarige kon de desbetreffende niet op tijd geleverd worden. Ik kreeg netjes een email met daarbij een link naar 2 soortgelijke... Ik had 2 jurken besteld, voor mijn jarige dochter en haar zusje. Voor de jarige kon de desbetreffende niet op tijd geleverd worden. Ik kreeg netjes een email met daarbij een link naar 2 soortgelijke jurken. 1 en ook mijn keus was duurder maar ik hoefde het verschil niet te betalen. Echt klantvriendelijk! En de jurken stonden prachtig!!

Balletpakje

Slechte pasvorm hals pakje. Kreeg als antwoord: Dit pakje heeft inderdaad een lage hals! Misschien erbij vermelden in de advertentie?

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

U heeft onze deze vraag gesteld en daar antwoord op gekregen!. U verteld alleen nu niet dat het pakje al was gedragen en dat u de label eruit had geknipt. U begrijpt natuurlijk ook dat wij dit dan... U heeft onze deze vraag gesteld en daar antwoord op gekregen!. U verteld alleen nu niet dat het pakje al was gedragen en dat u de label eruit had geknipt. U begrijpt natuurlijk ook dat wij dit dan niet kunnen terugnemen!

Ria

Geweldig leuke webwinkel.

Mijn eerste bestelling was jammer genoeg niet op voorraad en wilde ik voor een bepaalde datum graag binnen hebben.
Uiteindelijk heb ik een andere keuze kunnen maken, die vliegensvlug bij ons...
Uiteindelijk heb ik een andere keuze kunnen maken, die vliegensvlug bij ons thuis bezorgd werd.

Geweldig

Uitstekend geholpen

Balletpakje tutu

onduidelijke levertijd, maar na contact een prima service

Blooming bath

Sneller geleverd dan aangegeven

dianne

Snelle service!

Artikel was snel geleverd. Ik had nog een vraag over mijn bestelling en deze werd binnen no time beantwoord. Een volgende keer zal ik weer wat bestellen zonder aarzeling!

Mooi

Super!

Heel veel keus en snel geleverd..!