Nathaly

Geweldig! Super bedankt voor je hulp!

Alles is top!

haperen

Word goed geholpen en de jurk was snel binnen zeer tevreden

nee

Super mooi doopjurkje besteld en gelijk de volgende dag nog geleverd! Helemaal top!

Snelle bezorgservice, mooie jurkjes

M Bakker

Vlotte levering en mooi jurk

persoonlijk service en super goed

Snelle en nette service en bezorging

Thea

Super snel in huis

alles netjes geregeld

Fijne website snelle bezorging en een mooi product!

Heb een zwempakje besteld die iedere keer voorbij kwam op Facebook. Na 30 keer heb ik hem eindelijk besteld hahaha maar heel goed dat jullie daar op adverteren.

Mama Zoe

Ik ben super tevreden over dit bedrijf. De jurk voor mij dochter is een plaatje. De maat is perfect. Dankzij Meetje.

Heel fijn dat geen vraag teveel is. Top Service

Ik probeer dit bedrijf telefonisch te bereiken.. voicemail...én per chat.... geen respons.. Krijg hier even een heel raar voorgevoel over... heb pakje besteld en betaald maar nog niet ontvangen.... Ik probeer dit bedrijf telefonisch te bereiken.. voicemail...én per chat.... geen respons.. Krijg hier even een heel raar voorgevoel over... heb pakje besteld en betaald maar nog niet ontvangen. Zelfs geen vooraankondiging dat het onderweg is.

??? Kan ze niet bereiken....

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

Wij waren helaas 2 uur niet te bereiken.excuses hiervoor. Wij hebben u dezelfde dag nog gesproken. Tevens heeft u een bericht verstuurd dat u de order goed heeft ontvangen. U was tevreden over uw... Wij waren helaas 2 uur niet te bereiken.excuses hiervoor. Wij hebben u dezelfde dag nog gesproken. Tevens heeft u een bericht verstuurd dat u de order goed heeft ontvangen. U was tevreden over uw order en zou de beoordeling aanpassen. We doen heel erg ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Heel erg jammer dat u zo snel deze beoordeling heeft geschreven en niet meer heeft aangepast.

Hamid

(Bewerkt)

Wat een prachtige jurken precies zoals op de foto’s mijn dochter straalde op haar verjaardag,
De service is ook boven verwachting je krijgt snel antwoord ben super goed geholpen. Ik zal haar jurken vaker hier bestellen

Snelle levering en geweldige klantenservice ze denken met je mee