JK

Zeer positief. Ik was de maat vergeten aanduiden en kreeg onmiddellijk een vriendelijk mailtje.

Goede service en goede kwaliteit !

Jimmy

Super

snel, goede kwaliteit

Na het ontvangen van een onjuist artikel, direct geholpen. Juiste artikel dezelfde dag nog verzonden rn volgende dag ontvangen. Voor de verzendkosten van het te retourneren artikel werd zorg... Na het ontvangen van een onjuist artikel, direct geholpen. Juiste artikel dezelfde dag nog verzonden rn volgende dag ontvangen. Voor de verzendkosten van het te retourneren artikel werd zorg gedragen!

Goede ervaring. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Mooi product.

Positieve ervaring, hier bestel ik nog

Ja komt niet voor verrassingen te staan, je krijgt wat je besteld

johanna scholte-corpier

Overzichtelijke site
duidelijkheid in wat je aanschaft
snelle levering

snelle levering en je weet precies wat je koop doordat de site overzichtelijk en duidelijk is

Karen

Geweldig!! Super mooi product!

Goeie foto’s Waarin t product wordt aangegeven zoals t echt is! Heel betrouwbaar en snelle service

Nathalie

Maria

Mijn ervaring met meetje-pettiskirts is alleen maar positief , ik heb hier een mooi jurkje voor mijn dochtertje weg voor een doop en ook heb ik hier een geweldig unicorn verjaardags setje bestelt... Mijn ervaring met meetje-pettiskirts is alleen maar positief , ik heb hier een mooi jurkje voor mijn dochtertje weg voor een doop en ook heb ik hier een geweldig unicorn verjaardags setje bestelt evenals een haarbandje en schoentjes ik kan alleen maar zegge dat alles er nog mooier uitziet als op de fotos.
Ook een artikel bij bestellen is geen probleem en je word echt goed geholpen.
Ik zou zeker weer hier wat bestellen.

Goede en snelle afhandeling.
Bij bestellen word snel geregeld.
Goede service.

Top! Snelle en goede service. Super kwaliteit!

Snel, betrouwbaar, kwaliteit!