Prima service. Op de afgesproken dag geleverd. Alleen de tijd was onduidelijk
Doucheset besteld. Deze bleek niet op voorraad, daarover keurig geïnformeerd. Traject daarna verliep zeer slecht. Beloftes werden gedaan maar niets opgestuurd. In totaal ruim 5 weken moeten...Doucheset besteld. Deze bleek niet op voorraad, daarover keurig geïnformeerd. Traject daarna verliep zeer slecht. Beloftes werden gedaan maar niets opgestuurd. In totaal ruim 5 weken moeten wachten. Na veel eigen initiatief uiteindelijk de juiste medewerker aan de lijn die het positief heeft afgehandeld.
Heel goed ,goede service.Vriendelijke mensen aan de telefoon.
J. Groot
Zeer snelle levering en fijne communicatie!
Prima, vlot
L. Piersma
Douchewanden besteld, waren niet op voorraad, werd meteen gebeld door medewerker of het een probleem was dat het enkele dagen later geleverd werd. Nette en correcte afhandeling van de...Douchewanden besteld, waren niet op voorraad, werd meteen gebeld door medewerker of het een probleem was dat het enkele dagen later geleverd werd. Nette en correcte afhandeling van de klantenservice. Tevreden met de geleverde producten.
Ik had mijn product bestelt. En het kwam niet de volgende dag aan. Fout van Postnl. Uiteindelijk megadump Dalen gebelt en zij hielpen mij. Hadden mij product opnieuw gestuurd.