Zeer tevreden met de afwikkeling van de bestelde produkten, zowel de prijs als de bezorging.
F den Dulk
Artikelen worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Ik heb duidelijk telefonisch advies gekregen zonder lang in de wacht te hoeven staan en et nestelde is snel geleverd. Het zou wel handig zijn...Artikelen worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Ik heb duidelijk telefonisch advies gekregen zonder lang in de wacht te hoeven staan en et nestelde is snel geleverd. Het zou wel handig zijn om van de transporteur terugkoppeling te krijgen van de verwachte levertijd op de leveringsdag. Echter bij navraag hierover bij Medadump is dit wel snel duidelijk geworden.
Prima en snelle afwikkeling!
Johan Zuiderwijk
Prijzen zijn super scherp. Levering supersnel. Helaas was de douchedeur beschadigd bij aankomst. Kon de mega dump niets aan doen, was waarschijnlijk beschadigd tijdens transport. En 1...Prijzen zijn super scherp. Levering supersnel. Helaas was de douchedeur beschadigd bij aankomst. Kon de mega dump niets aan doen, was waarschijnlijk beschadigd tijdens transport. En 1 dag later was er een nieuwe deur. Top geregeld al zeg ik het zelf
Marco van 't Erve
Wandtegels besteld, er werd direct nog contact met mij opgenomen vanwege leverdag Snelle afhandeling en netjes thuis bezorgt
casasonnebosch
Goede service en snelle regeling. Het belangrijkste is dat je steeds op de hoogte gesteld wordt, via email, wat de stand van zaken is van je bestelling.
Jim
Op internet wezen zoeken naar een douchewand. Megadump dalen bleek het goedkoopst te zijn. Heb de douchewand zelf opgehaald. Prima geholpen.
Delfgou.T.
Snelle service .ook met de mail.
CA Lindeboom
Erg tevreden, een kraan was lange tijd niet leverbaar, veel moeite erin gestopt om uiteindelijk een goed alternatief te vinden.