Brahim

(Bewerkt)

De bestelde tegels waren verkeerd geleverd na mijn mail.

Werd er het snel opgepakt was fout bij de fabrikant.

Ik kon de bestelling annuleren en kreeg me geld.

De bestelde tegels waren verkeerd geleverd na mijn mail.

Werd er het snel opgepakt was fout bij de fabrikant.

Ik kon de bestelling annuleren en kreeg me geld.

Netten jongen werken daar
Ik raad het aan.

Ruben van der Steen

Wij hadden een hangend toilet van iemand overgenomen, maar miste een specifiek onderdeel. Na lang zoeken op internet terecht gekomen bij megadump Wormer. Ondanks dat we ons toilet hier niet hadden... Wij hadden een hangend toilet van iemand overgenomen, maar miste een specifiek onderdeel. Na lang zoeken op internet terecht gekomen bij megadump Wormer. Ondanks dat we ons toilet hier niet hadden gekocht hebben ze specifiek onderdeel opgevraagd bij de leverancier en aan ons opgestuurd. Echt top service!

Peter smit

Net bedrijf, goede aftersales. Zeker aan te raden!

Megadump Wormer

Goede service, Snelle levering.

Megadump Wormer

Uitstekend!

C. Wagemakers

Super service!
Sneller dan de aangegeven levertijd bestelling binnen. Reageren direct op vragen en bestellingen!

Claudia Stoffer

Erg goed! Hier kunnen een boel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kan me niet voorstellen dat de negatieve reviews hier van echte klanten zijn. Alle werknemers zijn allervriendelijks en proberen... Erg goed! Hier kunnen een boel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kan me niet voorstellen dat de negatieve reviews hier van echte klanten zijn. Alle werknemers zijn allervriendelijks en proberen altijd mee te denken.