9.5 /10

checkbox98% beveelt Meidenmagazine.nl aan!

Ela Sahin

Wel leuk

Y.C. Wong

Super leuk voor jonge meiden. Elke maand weer een magazine om naar uit te kijken. Al 2 jaar lang dikke fan!

Latuny

Leuk, gezellig blad met heel veel mooie geschenken bij elke levering. Mijn dochter is altijd weer blij als deze op de deurmat valt.

Marjolein

Leuk blad voor de tienermeisjes (en hun mama's) regelmatig bladeren we er samen door heen. Het blad staat vol leuke tips, kleding, make-up, recepten en posters mijn dochter is er helemaal blij mee. Ze verheugd zich iedere maand weer op een nieuwe editie ook de kadootjes erbij zijn elke keer weer een hit.

Demvi Ooms

Super leuke magazine met altijd een leuke gadget.

Senne Geurts van Kessel

Elke maand weer een feestje als deze op de deurmat valt. Altijd zit er een leuk cadeautje bij, en het blad zelf staat vol leuke artikelen en stukjes. De posters worden zoveel mogelijk opgehangen!

M.J. Mink

Elke maand kijkt onze dochter uit naar het ontvangen van het magazine. Ze leest 'm van begin tot eind. Ook de posters worden gretig gebruikt. Elke keer maakt ze afweging of ze een poster gaat vervangen, of de oude laat hangen. Ook de premiums zijn leuke dingetjes waar ze naar uitkijkt.

Sylvia Weernink

Leuk blad, mijn dochter is 10 en kijkt elke keer weer uit naar een nieuw blad.

Lynn middendorp

Super leuk blad met altijd leuke cadeautjes

SJ

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Staan weinig leuken dingen in, werd vaak niet bezorgd. Als het bezorg werd was die al flink beschadigd of uit elkaar gehaald.

Antwoord Meidenmagazine.nl

Beste SJ, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de service niet fijn heeft ervaren en de magazines niet goed heeft ontvangen, dit zou uiteraard niet de bedoeling moeten zijn. Wij nemen klachten serieus en zoeken graag samen naar een oplossing, daarom heb ik u een e-mail gestuurd. Daarnaast kunt u altijd een nazending aanvragen via https://meidenmagazine.nl/contact/ Ik help u graag verder via de e-mail. Met vriendelijke groet, Mandy van MEIDEN

Berdien

Prima blad, slechte service

Antwoord Meidenmagazine.nl

Beste Berdien, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de service niet fijn heeft ervaren. Wij nemen klachten serieus en zoeken graag samen naar een oplossing, daarom heb ik u een e-mail gestuurd. Ik help u graag verder via de e-mail. Met vriendelijke groet, Mandy van MEIDEN

Sophis

Hoi ik ben soohie koster ik ben al 4 jaar lid bij de Meiden en vind het heel leuk ik wacht elke maand met leifden om me daarna helemaal in het tijdschrift te wikken ik mwor wel zeggen dat er iets meer kleding tips in mogen veder echt geweldig de beauty tips vind ik ook heel leuk om te lezen en mijn deur hangt vol me posters wat leukere strips in de meiden zou ook wel leuk zijn en de cadoutjes zijn ook altijd leuk ik lees het tijdschrift vaak met men moeder of allebij apart maar we zijn groot fan Xxxxx sophie heb nog een fijne dag

Antwoord Meidenmagazine.nl

Wat fantastisch om te horen dat je MEIDEN zo leuk vindt! Super bedankt voor je review, we wensen je nog heel veel leesplezier!💗

Naomi van roode

Super leuk blad

Bedankt voor je review, veel plezier met MEIDEN! 💛

Hoekstra

Ontzettend leuk en actueel meidenblad.

Fijn om te lezen! 💛

Marielle Jong-barsingerhorn

super leuk magazine met altijd een leuk presentje

Wat een geweldig compliment, bedankt! 💛

Geantwoord op

Meidenmagazine.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meidenmagazine.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2022

Meidenmagazine.nl

MEIDEN magazine is het nummer 1 tijdschrift voor meisjes van 9 tot 14 jaar oud. Het staat boordevol met onderwerpen die tienermeiden interessant vinden: knutselen, bakken, mode, beauty, vriendinnen, liefde, beroemdheden en meer. Natuurlijk met veel mooie posters en bij élk nummer zit een gratis cadeautje.

Ela Sahin

Wel leuk

Y.C. Wong

Latuny

Marjolein

Demvi Ooms

Super leuke magazine met altijd een leuke gadget.

Senne Geurts van Kessel

M.J. Mink

Sylvia Weernink

Leuk blad, mijn dochter is 10 en kijkt elke keer weer uit naar een nieuw blad.

Lynn middendorp

Naomi van roode

Super leuk blad

Bedankt voor je review, veel plezier met MEIDEN! 💛

Hoekstra

Ontzettend leuk en actueel meidenblad.

Fijn om te lezen! 💛

Marielle Jong-barsingerhorn