9.5 /10

checkbox98% beveelt Meidenmagazine.nl aan!

Jolanda Duizers

Mijn dochter is helemaal fan van Meiden! Elke maand kijkt ze uit naar de nieuwe editie, vol mode, celebs en leuke testjes. Ze haalt er zoveel plezier en inspiratie uit, het voelt echt als een vriendinnen magazine dat haar zelfvertrouwen geeft!

Aimée le Grand

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, leuk. Je kunt het blad meerdere keren lezen.

Isabella van Ginneken

Ik vindt dat meiden magazine een super leuk meiden boekje is. En je kunt er ook wat mode in zien en make up. En je krijgt er ook nog een gratis cadeautje bij. Groetjes Isabella

Laura Passchier

Goed. Leuk en makkelijk om te lezen. Niet alleen tekst maar ook plaatjes

Yodit

Komen leuke tijdschriften en leuke kleine cadeautjes vooral leuk voor de meiden

Natasja en Sophie van Vliet

Mijn dochter kijkt er om de week naar uit. Het is een vrolijk uitnodigend blad voor jonge meiden.

Maike

Mijn dochter is altijd blij als de nieuwe Meiden in de brievenbus zit. Ze leest een groot deel van de verhalen en probeert verschillende knutsels uit. Ga zo door.

Vermeulen

Leuk blad met iedere maand een verrassing voor jonge meisjes

Dorien van Workum - Maarseveen

Ik vind het heel leuk omdat er veel leuke vragen en interviews in zitten

Claire Taildeman

Superleuk magazine, ik ben altijd zo blij als de nieuwe op de mat valt. Ben dan verrast door het cadeautje en ga meteen lezen. Er staan zoveel dingen in die ik leuk vind om te doen, om ook uit te proberen of te kopen. Ik vind het ook altijd heel leuk om aan de prijsvragen mee te doen. Wie weet win ik wel wat. Meidenmagazine is echt een topblad!

Marjolein Moolenschot

Leuk tijdschrift, er wordt elke maand naar uitgekeken

Roos Leijenhorst

Mijn dochter staat te juichen als de nieuwe Meiden wordt bezorgd. Wat een leuk blad! Sluit goed aan bij de belevingswereld van de meiden. Top!

Smit

Elke keer weer feest als Meidenmagazine word bezorgd

Siena

Meiden Magazine is een leuk en vrolijk blad met elke maand weer een leuke verrassing. De artikelen zijn leuk geschreven en sluiten goed aan bij wat ik leuk vind, zoals kleding, popsterren en quizzen. Ook is de maandelijkse prijsvraag altijd leuk om te doen. Ik kijk elke maand uit naar de nieuwe Meiden.

Silke

Dochter kijkt er naar uit elke maand en leest het ook helemaal.

Meidenmagazine.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Meidenmagazine.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2022

Meidenmagazine.nl

MEIDEN magazine is het nummer 1 tijdschrift voor meisjes van 9 tot 14 jaar oud. Het staat boordevol met onderwerpen die tienermeiden interessant vinden: knutselen, bakken, mode, beauty, vriendinnen, liefde, beroemdheden en meer. Natuurlijk met veel mooie posters en bij élk nummer zit een gratis cadeautje.

Jolanda Duizers

Aimée le Grand

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, leuk. Je kunt het blad meerdere keren lezen.

Isabella van Ginneken

Smit

Elke keer weer feest als Meidenmagazine word bezorgd

Siena

Silke

Dochter kijkt er naar uit elke maand en leest het ook helemaal.

Meidenmagazine.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10