Lena Olatunji Aweda

Zauważyłam wasza stronkę i spodobała mi się więc myślę że będę czytać,oglądać i dobrze się bawic

Bedankt voor je review! 🤗

Wies van der Linden

Super leuk blad, veel verschillende onderwerpen en veel tips om te koken of knutselen. Ook altijd een leuk cadeautje erbij.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, leuk om te lezen! We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leuke cadeautjes te regelen 💛

Maud Smit

Hoi, ik krijg elke maand een MEIDEN magazine en ik vind het heel erg leuk om te lezen. Elke keer als ik hem uit heb dan kan ik niet wachten tot er weer een nieuwe MEIDEN magazine binnenkomt,... Hoi, ik krijg elke maand een MEIDEN magazine en ik vind het heel erg leuk om te lezen. Elke keer als ik hem uit heb dan kan ik niet wachten tot er weer een nieuwe MEIDEN magazine binnenkomt, Groetjes Maud

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, leuk om te lezen dat je er zo van geniet! Nog veel plezier met MEIDEN! 💛

Corina Boonzaaijer

Mijn dochter is dolblij dat ze een abonnement heeft. Kijk er elke maand naar uit! Alle posters hangt ze op en knutsel ze alles wat erin staat.

Wat leuk om te lezen! Wij wensen haar veel plezier met MEIDEN! 💛

Emily Schaffrath

De thema's zijn altijd spannend
De thema's zijn altijd spannend
voor meiden.Ik laat me elke maand weer op nieuw verrassen van de leuke cadeautjes en posters .En omdat Nederlands niet mijn moedertaal is helpt het me ook mijn woordeschat te verbeteren.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Fijn om te lezen dat je zoveel plezier beleeft met MEIDEN en dat het je ook nog helpt! 💛

Esmee Vogelaar

Is een leuk blad om te lezen maar ook om door te geven aan andere meiden die het wat minder hebben en ook graag lezen

Wat leuk om te lezen! Veel plezier met MEIDEN! 💛

Amber Anna

Een magazine waar mijn dochter écht blij van wordt. Het inspireert met het doe-boek, superleuke trends en de hele look and feel is geweldig voor meiden.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Geweldig om te horen dat jouw dochter MEIDEN zo leuk vindt! 💛

Ramona Rademaker

Dochter heel blij elke maand

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fantastisch om te horen dat jouw dochter MEIDEN zo leuk vindt! 💛

Nouschka Anderegg

Mijn dochter kijkt iedere maand weer uit naar het moment dat de nieuwe Meiden op de mat valt!

Hihi, leuk om te lezen! Wij wensen haar veel plezier met MEIDEN! 💛

Lanna Suntjens

Mijn dochter kijkt er elke keer naar uit. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen en te lezen. Ook vindt ze het gezellig om samen met mij (haar vader) door het blad te lezen en de spelletjes... Mijn dochter kijkt er elke keer naar uit. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen en te lezen. Ook vindt ze het gezellig om samen met mij (haar vader) door het blad te lezen en de spelletjes of quizzen te doen.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat fantastisch om te horen dat jullie MEIDEN zo leuk vinden! Veel leesplezier! 💛