Meiden

Super Meidenblad!

Shayenne & Corinne

Super leuk tijdschrift😍. Mijn dochter van 11 vindt het geweldig en k🤩kt elke keer uit naar wanneer het volgende blad weer in de brievenbus valt. Helaas hadden wij MEIDEN in mijn tienertijd niet😞.... Super leuk tijdschrift😍. Mijn dochter van 11 vindt het geweldig en k🤩kt elke keer uit naar wanneer het volgende blad weer in de brievenbus valt. Helaas hadden wij MEIDEN in mijn tienertijd niet😞. Maar onze complimenten voor iedereen die aan dit leuke magazine meewerkt om elke keer wat leuks neer te zetten. Van ons krijgen jullie een dikke 10🎉!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hartelijk bedankt, namens iedereen die meewerkt aan MEIDEN, voor deze geweldige review! We wensen jouw dochter ontzettend veel leesplezier 💖

Debbie Keijzer

Mijn dochter zit bijna elkaar maand te wachten totdat de meiden weer in de bus ligt! Ze vind het een leuk magazine en er zit altijd wat leuks bij als extraatje.
Het is echt een leuk...
Het is echt een leuk meidenblad! Binnen een dag heeft ze hem helemaal uit,maar pakt het blad er geregeld bij om nog eens te lezen!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat super dat jouw dochter MEIDEN in een adem uitleest! 💖

J van Winsen

Na een beetje een lastige start , Meiden , naar mijn kleindochter in Brussel.
Nu ok!

Wij wensen jouw kleindochter heel veel leesplezier met MEIDEN 💖

Lena alfing

Leuke tip staan erin mooi verhalen staan erin, als er tip zijn en verhalen denk je van zo kan het ook en zo zal je het ook kunnen doen

💖💖

Vermeulen

Heel leuk blad, word iedere maand netjes bezorgd met een leuke verrassing erbij

Eijben

Fijn magazin voor jonge meiden die op een veilige manier de wereld willen ontdekken. Mijn dochter laat zich inspireren door dit blad en bloeit op van rustig, teruggetrokken meisje naar een... Fijn magazin voor jonge meiden die op een veilige manier de wereld willen ontdekken. Mijn dochter laat zich inspireren door dit blad en bloeit op van rustig, teruggetrokken meisje naar een vrolijke, goedverzorgde jonge dame, gestyled naar de laatste meidenmode.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hier worden wij vrolijk van! Bedankt voor je mooie review 💖

Christel

Hele leuke en creatieve magazine.

Bedankt voor je review 💖

Monique Sterk

Een keer in de maand is te weinig

Reactie Meidenmagazine.nl:

Hihi, wat leuk om te lezen! Maar goed nieuws: je krijgt naast 13x per jaar MEIDEN, ook 2x per jaar de Lekker Zelf Doen Special, het Winterboek en het Zomerboek door je brievenbus 💖.

Bodille

Leukk!