Cloë Stam

Top blad had het voor mijn kleindochter van 8 besteld maar lezen het allebei heel graag.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat leuk dat jullie het allebei graag lezen! We wensen jullie beide ontzettend veel plezier met MEIDEN 💖

Mirjam

Superleuk blad waar mijn dochter elke keer naar uitkijk. Ze bladert het meteen door en wordt er zo heerlijk vrolijk van.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Super leuk om te lezen 💖

V

Geweldig. Dochter is er blij mee
Leuke toevoeging .
De magazine staat leuke meiden dingen in
Zeer te vreden

💖💖

Esmee van Driel

Super leuk blad voor jonge meiden! Mijn dochter zit altijd met smart te wachten als het weer zo ver is en het blad elk moment op de deurmat kan vallen! Ze leest veel in het blad het stimuleerd ook... Super leuk blad voor jonge meiden! Mijn dochter zit altijd met smart te wachten als het weer zo ver is en het blad elk moment op de deurmat kan vallen! Ze leest veel in het blad het stimuleerd ook tot lezen en daar zijn wij als ouders zijnde heel blij mee!

Fijn om te lezen 💖!

Ellen Cremers

Een super gaaf magazine voor dochter en moeder!! Mijn dochter van 9 jaar staat te juichen bij de brievenbus als er weer een Meiden bezorgd is. Ze leest hem graag alleen, samen met vriendinnen of... Een super gaaf magazine voor dochter en moeder!! Mijn dochter van 9 jaar staat te juichen bij de brievenbus als er weer een Meiden bezorgd is. Ze leest hem graag alleen, samen met vriendinnen of samen met mij. Er staan leuke quizzen in, verhalen, puzzels en super leuke knutseltips. We hebben al veel leuke diy's uit de boeken gemaakt. Er zit ook iedere week een leuk cadeautje bij!! En dan de super gave cadeaubox bij het afnemen van een abonnement, die is sowieso de moeite waard om een abonnement af te sluiten.
Ik heb Meiden al aan veel andere moeders geadviseerd! We geven ook graag een nummer Meiden cadeau op kinderfeestjes!

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een vrolijke review! We vinden het ontzettend leuk om te lezen dat MEIDEN goed in de smaak valt, maar ook dat het welkomstgeschenk een succes was én dat jullie MEIDEN cadeau geven op... Wat een vrolijke review! We vinden het ontzettend leuk om te lezen dat MEIDEN goed in de smaak valt, maar ook dat het welkomstgeschenk een succes was én dat jullie MEIDEN cadeau geven op kinderfeestjes 💖.

Sophie Scheele-Brusselman

Echt super leuk voor meiden vanaf 10 jaar.

bianca

Onze meid marleen is er blij mee, leuke en trends tips en natuurlijk de laatse hippe tips .en af en toe leuke caduaes

Fijn dat Marleen er blij mee is! We wensen haar veel leesplezier 💖

Brechtje Vledder

Leuk! Het is echt iets voor meiden. Elke keer als hij op de mat valt heb ik heel veel zin om hem te bekijken en te lezen, ook ben ik altijd benieuwd naar het cadeautje. Die zijn ook altijd weer leuk.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen je nog heel veel leesplezier 💖!

Lotte

Leuk magazine

Annelieke

Leuk blad voor jonge meiden met veel afwisseling door de verschillende quizjes en puzzels. En ook altijd een leuk extraatje erbij.