Meidenmagazine.nl

Echt een heel leuk maandblad!
Mijn dochter kijkt er ook echt naar uit dat het nieuwe deel weer op de deurmat valt❣️

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter enorm veel leesplezier toe❣️

M Hulshof

Beste cadeau die ik mn tienerdochter kon geven, zij blij, ik blij en het welkoms cadeau (de air up) word dagelijks gebruikt.

💖💖

P. Kuijten

Superleuk, afwisselend, leuke cadeautjes erbij! Mijn dochter is in love! 😍

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij wensen jouw dochter nog heel veel leesplezier 💖

Danielle de Geus Schoonheidssalon i For Beauty

Zo leuk als MEIDEN op de mat valt. Ik leg hem op haar bed en als ze uit school komt, kan ze niet wachten om te kijken. Het magazine laat je op een leuke manier zien wat meiden bezig houdt. Ik als... Zo leuk als MEIDEN op de mat valt. Ik leg hem op haar bed en als ze uit school komt, kan ze niet wachten om te kijken. Het magazine laat je op een leuke manier zien wat meiden bezig houdt. Ik als mama kijk ook altijd in het blad. En dat kleine cadeautje elke maand. Het welkomstpakket bij het afsluiten van het abonnement was mega gevuld. Mijn dochter keek haar ogen uit. Ik ben niet eens jarig, zei ze. Een aanrader.

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wat een leuke review! Hier worden wij erg blij van, dank je wel 💖

Luana

Leuk blad om te lezen en altijd leuk cadeautje

Yay! 💖

Frencis Kroon

Super leuke magazine voor (bijna) tienermeiden

💖

Patricia

Mijn kind is helemaal te gek op. Elke x als binnen komt gaat die het lezen

Wat super leuk! 💖

Linda Tolsma

Dit is nou echt een leuk tijdschrift voor jonge tieners! De onderwerpen passen en de bekendheden spreken aan. Mijn dochter kijkt er steeds naar uit!

Fijn om te lezen! 💖

Elise

Een erg leuke magazine om in te lezen, quizzen op te losse en handige tips te krijgen voor van alles. Als de nieuwe maand begint verheug ik me op de nieuwe meiden magazine! Ik kan dan ook niet... Een erg leuke magazine om in te lezen, quizzen op te losse en handige tips te krijgen voor van alles. Als de nieuwe maand begint verheug ik me op de nieuwe meiden magazine! Ik kan dan ook niet wachten om hem te lezen etc. Ik hoop dat het het geld waard was om een abonnement te nemen op de meiden magazine. Liefs Elise

Reactie Meidenmagazine.nl:

Wij doen ons best om jou steeds opnieuw blij te maken met MEIDEN en de cadeautjes die erbij zitten 💖

Yara naseri

Super leuke verhalen & posters